iscrpljenost ili? |
Post Reply |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Travanj 2008 at 20:12 |
hej ekipa,
u zadnja dva tjedna stalno imam osjecaj da nemam snage trening koji sam prije bez problema odradila, sada mi je uzasno naporan teretana je vec skoro pet mjeseci moja najbolji prijatelj idem 5-6 puta tjedno, i odradim u prosjeku š,š5 min... ali svi oko mene govore da i njih muci isti problem, pripisuju to vremenu najcesce ??? imate li vi snage??? ili sam jednostavno iscrpljena ili mozda pretjerala sa treningom? p.s. neznam da li je to bitno, izgubila sam š0kg i priblizavam se idealnoj kilazi... |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
pretreniranost,,,,,uzmi pauzu od 7 dana,, nakon svakog treceg mjeseca treniranja pravim pauzu od 7-dana........... |
|
bacho
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se sa tim, pretreniranost, ja sam isto radio i to 7 dana u tjednutj svaki dan ali pola mišica danas a pola sutra i tako dalje, i što se desilo, dok je bilo viška masnoce oko trbuha, ok ništa cak je i mišicni prirast krenuo, kad sam pao 5 kila, tj do idealne težine, i onda vrtoglavica, pad mišicne mase, muka, bez volje za ikakav rad, e sad to ratim isto samo š dan trening drugi dan odmor, pa trening treci dan i obavezno vikend odmor, uz prehranu, sad nema ni sala, mišicni prirast je krenuo opet, i osjecam se odlicno, nema forsiranja, polako, jer manje je više.
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
koje je bolje-imaš 2 plana treninga kroz cijeli tjedan,sa istom satnicom.samo se razlikuju u ucestalosti i trajanju (napominjem,vrijeme vježbanja u oba slucaja tjedno je isto!)
da li je bolje:š) više puta tjedno i krace ili 2) manje puta tjedno i dulje? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo prvo - definitivno. Ali ne valja ni pretjeravati s ucestalim treninzima sad kad je vrucina - 3x tjedno i dosta. Edited by Mr G. |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
misliš da je dosta 3x tj po recimo pola sata?
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma bilokakvo vježbanje,samo nek se vježba!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |