Hello. |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Pilou
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2013 at 22:21 |
Pozdrav svima.
Evo, dugo vas citam, tako da mislim da je vrijeme da vam se i pridružim. Nešto o meni. Imam 19 godina, za 22 dana 20. Luda sam za svojim rodjendanom i rodjendanima opcenito, držim da nema važnijeg dana u životu covjeka od njegovog rodjendana. Studiram, volim studentski život, volim to što studiram, ma sve volim. Redovito i ozbiljno vježbam zadnjih sedam mjeseci, dotad je sve bilo neko freestylanje. Trudim se maksimalno paziti na prehranu. Trenutno vježbam s Jillian Michaels što uhvatim i kako mi dodje, Les Mills Combat isto tako, a od sljedeceg tjedna krecem s Insanityjem koji sam vec jednom prošla i nisam ostala oduševljena rezultatima, tako da mu sada dajem drugu priliku. Uglavnom, moj jedini fitness cilj je izvuci najviše što mogu iz uravnotežene prehrane i treninga i dobro se osjecati u vlastitoj koži. So far, so good. |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla :) I ja sam lud za tudjim rodjendanima tako da , zovi :)
Ugl, možeš pojasnit jesi li ostvarila napredak , i mjere ako nije problem.. I sretno ubuduce |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
POzdrav i dobrodošla
Ako kako možemo pomoci, reci. Nadam se da ce ti Inasnity ovaj put donijet rezultate |
|
Pilou
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodošlici.
Uglavnom, 162 cm i 52 kg i savršeno zadovoljna time. Iskreno, ponavljam Insanity jer se osjecam kao zvijer u najboljem smislu te rijeci dok ga radim. xD Da se razumijemo, bilo je rezultata, ali puno više sam postigla vježbajuci s Jillian Michaels.
Edited by Pilou - 12 Veljaca 2013 at 22:46 |
|
Pilou
Post Options
Thanks(0)
|
I zaboravih reci, krenula sam sa 162 cm i 56 kg, dakle ništa prestrašno.
|
|
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci laganica održavanje forme i linije :)
|
|
|
natašanatali
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bog! Nova sam ovdje i ne snalazim se baš najbolje u svemu ovome. Moj veliki problem je debljina i opcenito nezadovoljstvo izgledom, bez snage da ga promjenim. 171 cm visine i 97 kg izledaju strašno. skinula sam prije par godina 27 kg mesnom dijetom i naravno vratila sve i još malo. Sad malo malo krecem sa nekim dijetama,ali s obzirom da su se kg zabetonirali brzo izgubim volju. Sada vec polako moji kg pocinju biti i moj zdravstveni problem i zato pomagajte kako znate
|
|
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla, probaj odma svoju temu otvorit u podforumu "transformiraj se", jer ovdje si upala kog nekoga, što baš i nije lijepo :)
|
|
|
natašanatali
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
sorry
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Nataša.
Daj otvori svoju temu da ne spamaš drugima , te da ti tamo ljudi udjele pokoji savjet. Inace nitko ti ne može pomoci i odraditi to umjesto tebe, ti to moras dovoljno zeljeti i krenuti u akciju, baciti smece od hrane, uhvatiti se tjelovježbe (naravno postepene promjene) i raditi na tome. Nikakve dijete ne igraju, pravilna uravnotežena prehrana je sve što ti treba, imaš na forumu hrpu primjera jelovnika, zapravo procitaj predtavljanja ostalih novih clanova sa slicnim problemima, ima ih puno, u njihovim temama vec imaš sve savjete u vezi prehrane i navika koje promijeniti i što raditi |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok, Pilou! Dobrodosla i zanimljiv nick
Imamo gotovo iste mjere Puno uspjeha s prehranom i treninzima! |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
oho, cura na forumu a da znam da je mladja od mene, super. :) sretno ti :)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od mene je starija.
Cini se da sam ja onda najmladja cura?? Ima da me cuvate, pazite i mazite.
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moje mjere...visina i kg
Sretno u danjem radu!
|
|
Pilou
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici i lijepim željama.
Hmm, malo mi je neobicno biti jedna od najmladjih clanica na forumu, ali opet, nekako mi je i drago.
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kud se guraš, sad bi i ti da te maze i paze, no no! Zezam se Dobrodošla
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |