Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
SasavaAnna
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2013 Location: osijek Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2013 at 19:26 |
Pozdrav svima,
zovem se Ana i prije nepuna 4 mjeseca sam rodila, ali moj problem nisu kilogrami koje sam dobila u trudnoci, vec oni koje sam imala prije toga. Visoka sam 160 cm i imam strašnih 75 kg (ovisno o danu, variram od 72 do 76, ali uglavnom vaga pokaže 75). U trudnoci sam dobila 15 kila i sve su nestale brzo nakon poroda. Medjutim, ostale su obješena koža na trbuhu i još obješenija guza (ako je ok tepat necem toliko velikom ) i naravno svi silni kilogrami koji su bili tu i prije. Posljednji put sam normalnu kilažu imala sa 17 godina (sada imam 24), a onda je pocelo debljanje (brojni su razlozi, ali više nisu bitni). Moj je cilj, uz vašu pomoc i savjete, skinuti tih 20 kila viška i pohvatati sve one obješene dijelove sebe i postaviti ih tamo gdje bi oni zapravo i trebali bit, pa da se moj dragi muž nemora više jadan sramotit što se ulicom kotrljam pored njega, a i neželim da me se jednoga dana moje dijete srami. I onaj najveci od svih razloga, želim biti zadovoljna i zdrava. Moja me obitelj treba takvu. |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(1)
|
Još jednom dobrodošla....imaš puno posla a malo vremena, imaš puno korisnih savjeta na forumu....za pocetak izbaci junk iz jelovnika i vec si napravila dosta!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |