PRAVILNIK NATJECANJA 2013 |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
Marius
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2013 at 14:18 |
Natjecanje je slobodnog tipa.
Natjecanje krece od 15.02. i traje 60 dana. 1. Nema kotizacije! 2. Nemorate imati trenera! 3. Potrebno je otvoriti vlastiti topic sa nazivom FIT 2013 : nick sa foruma (npr. Marius) 4. Staviti statse, visina, kilaža, opseg struka, prsa i ruke. 5. Potrebno je staviti fotke prilikom samog pocetka natjecanja, na kraju prvog mjeseca te finalne slike transformacije isto tako i statse, kako bi mogli pratit napredak. 6. Poželjno je javljanje u topic minimalno 1 put tjedno, zbog djeljenja informacija i pracenja napretka. 7. Na kraju samog natjecanja Fitness.com.hr tim ce filtrirati petero najboljih transformacija, a forumaši ce izabrati najboljeg! 8. Nagrada za najbolju transformaciju je poklon paket u vrijednosti od 1000 kn! (kombinacija suplemenata i fitness opreme) 9. 2. i 3. mjesto nagradjujemo sa kuponom od 15% popusta na našem webshopu. 10. Što se tice teretana, sutra od 8:00 primam prijave na PM, najbržima cemo osigurati clanarine za navedene teretane! Svi koji su izrazili žeju za odredjenim trenerom, to je stvar internog dogovora medju vama forumašima i potencijalnim trenerima! Edited by Zoki - 12 Veljaca 2013 at 15:46 |
|
Fitness.com.hr team
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wooow, ovo izgleda primamnjivo!!!!
Znaci danas se prijavim, a do kada traje proces transformacije, tj. kada se biraju najuspješniji??
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
2 mjeseca traje natjecanje
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krece 15.2. i traje 60 dana...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Sad gledam "konkurenciju" vidim da su neki forumaši prihvatili ulogu online trenera, to dobije svatko ili samo ako ti se tko javi :D
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moraš se dogovorit s nekim,samo ne znam jel ima još slobodnih trenera. Najbolje da pitaš :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pise ti gore... ako se s nekim dogovoris - imas trenera, ako ne - nemas...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci moram žicat ako mi tko želi biti trener
Ili otvorim post da želim trenera, pa ako se tko javi??
Edited by bebolina - 12 Veljaca 2013 at 16:42 |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Pa moras otvoriti svoju temu..tj. prijavu, kako je gore Marius napisao..
|
|
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
da, da to znam...nego za trenera pitam...znaci otvorim temu (prijavim se)... trener ako se javi....ok hvala na info
|
|
fritula
Cita FAQ Joined: 11 Travanj 2012 Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozemo otvoriti temu : zicamo trenera
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
haha, potencijalni treneri javite se u box!
Veceras stavljam slike! |
|
Tinkerbell_85
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 73 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra ideja! |
|
bucka1990
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova ideja s zicanjem trenera
Dal ima jos koji slobodan? Meni bi trebalo samo par pocetnih savjeta nista drugo... |
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
sta nije zadaca trenera da te usmjeri i nauci ono sta ne znas da poboljšaš svoj rad? koji je cilj natjecanje amatera bez trenera..
|
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
ma hocu reci da se po meni malo preprepre minorizira uloga trenera,a prakticki svi smo pocetnici ( uglavnom)
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |