Koji gainer odabrati? |
Post Reply |
Author | |
Frixy
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2013 at 21:21 |
Gain Bolic 6000 ili Super Mega Mass 4000?
Dajte svoje mišljenje?
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje uloži te novce u prehranu !
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mi bolje prodajemo Super Mega Mass, no veoma je bitno da ti je i prehrana dobro posložena jer cijela sinergija raznih faktora stvaraju željenu masu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
keclu
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
sredio si prehranu i dalje ne napreduješ? 90% ljudi sa kojima sam imao priliku pricati ili su me pitali za savjet, trening je bio problem br.1. Premali intenzitet ili puno premali volumen. |
|
...prehrana/trening, strucno vodstvo na podrucju Zagreba. ZA informacije, pošaljite PM.
https://www.facebook.com/Nutricionizam.fitness BLOG: http://nutricionizam-fitness.blogspot.com/ |
|
HandzUp
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nijedan ne uzimaj.. Potrosi pare na kvalitetnu ishranu, vjeruj mi i vise nego dovoljnbo ces potrositi para samo na ishranu... Pozdrav!
|
|
Toni9899
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima netko da je uzimao seriouse mass,ako ima zanima me jel ima kruha od tog uz pravilan trening naravno :)
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(1)
|
meni nije trebao nikad,kao sto ti kazu,mozes sve to i prehranom,ali prijatelj pije i dobio je puno kilaze
|
|
Toni9899
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
|
|
Toni9899
Post Options
Thanks(0)
|
megga mass po meni
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima kruha od svega uz pravilan trening ako je kcal suficit u pitanju Mada bih ja uvijek to pravilno posloženom prehranom rješavala, cinjenica je da je mnogima (pogotovo mršavcima) teško pojesti toliko koliko im treba, a da se ne prevrnu, pa ovakve stvari posluže. edit: ja bih prvo pokušala sa obicnim homemade shakeovima i/ili sa malo više masti po obrocima
Edited by Gym_girl - 29 Kolovoz 2013 at 09:43 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Banane si dodaš posnom siru i eto najboljeg gainera.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Istina ali nekad to ne ispadne ni približno kalorijski dovoljno. Lako za nekog ko voli i može jest (takvom gainer ni ne treba), ali vec vidim nekog presitog mršavca kako jedva nagurava tu 1 ili 2 banane u 250 g low fat posnog sira (jer masti debljaju, jel )....pa daveci se nabije time 300-400 kcal uvrh glave, a treba mu preko 1000
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |