Bok ekipa:) |
Post Reply |
Author | |
onlylovee
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2013 Location: Trešnjevka Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2013 at 14:21 |
Evo da se predstavim, logicno nova sam tu i upravo pocinjem sa svojim novim režimom prehrane i vježbanja, odnosno vec sam pocela. Trenutno imam 67 kila na visinu od 165, ali najviše je to u bedrima i guzici jer sam tako gradjena. Planiram skinut bar 10 kila, ali nisam vremenski ogranicena jer ne želim ponoviti grešku od prije da smršavim znatno na nezdrav nacin. Prvenstveno se želim zdravo hranit i bit fizicki aktivna. Imam 17 godina, uskoro 18 i cisto da se zna apsolutno obožavam odbojku koju na moju veliku žalost ne mogu više trenirati. Nadam se da cete mi vi tu pomoc ako posustanem ili imam ikakva pitanja :D
Pozdrav svima! :* Edited by onlylovee - 01 Lipanj 2013 at 14:23 |
|
One run closer to being sexy as f**k!
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi
Dobro nam došla |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav draga :D Naravno da hocemo :D
|
|
onlylovee
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2013 Location: Trešnjevka Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam :))
|
|
One run closer to being sexy as f**k!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |