Friska :) |
Post Reply |
Author | |
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2013 at 01:01 |
Pozdrav Fitovci Ah, mislim da vas citam vec 3-4 godine, ali na forum se nisam prikljucila do danas Pa rekoh samoj sebi, bilo bi vrijeme .. Vise-manje zbog
motivacije da nastavim dalje… Teretana mi nije strana – zbog veslanja, makar najvise volim
kod kuce uzet girye i raspalit trening.. Rano ujutro, taman za dobar pocetak
dana Prehranu pokusavam dotjerat do savrsenstva, uvijek ima poroka tipa cokolada… cips nisam jela godinama, opcenito taj slani/masni/american style dio me ne vuce … ali kad vidim Milku, hell yeah, dolazim xD Sto mi je cilj – 42ojka u prosincu , citaj full marathon.. i
sljedece godine IronMan ako me zdravlje posluzi… i po mogucnosti originalni maraton u Grckoj... lijepa brdovita stazica :) |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosla!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo ti je i vrijeme Dobrodošla :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako zanimljivo;))
Pozdrav i tebi i dobro nam dosla |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
Pa ne znam zašto ne bi to bilo pozitivno, rekao bih da nas dosta ovdje dijeli takvo mišljenje :) |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |