vjezbe za unutrasnja bedra |
Post Reply |
Author | |
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2013 at 14:44 |
Hey! Fitovci jel bi mi mogli reci koje su kvalitetne vjezbe za unutrasnja bedra to mi je uvijek bio problem.tnx
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
izzy
Cita FAQ Joined: 25 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko sam cuo od cura.. cucnjevi na jednoj nozi.. i rolanje.. ali sa niskim stavom ( saviješ koljena ko oni u brzinskom klizanju)...
s time budeš i guzu definirala
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm zanimljivo nikad nisam cula cucanja na jednoj nozi. Hvala bum to isprobala
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://fitnessangels.net/hr/blog/Najbolja-vjezba-za-noge-koju-sigurno-ne-radite
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dizanje noge u stranu (može i sa opterecenjem, zglobni uteg ili traka).
Lunge u stranu duboki Plie cucanj (to ti je široki stav kao sumo staneš, stopala na van da prsti gledaju prema suprotnim stranama, te ti koljena isto idu tako na van da otvaraš prepone i kukove, spustiš se koliko ide trebala bi osjetit unutarnje bedro i quadove u ovome) Ima ih još |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |