Kako povecati misicnu masu |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Sandii
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2013 at 19:18 |
Dakle imam 15 godina,tezak sam 73 kg.A visok sam 178 cm.Treniram 1 i pol sat dnevno a to je od 17:00 do 18:30 ..Kada dodem doma pojedem si piletinu najcesce batak+neka salata i crni kruh.
Ovoga se pridrzama svaki dan: (9:00) Dorucak-zobene,1 jabuka,jogurt (11:00)Medjuobrok-2,3 jabuke/kruske/sljive (2:00) Rucak-Tanjur pilece juhe,meso+salata(ralcica, paprika...) (5:00) medjuobrok-banana i groždje+meso od rucka+kruh (7:00) Vecera-Posni sir,pilcece meso,pola šnite kruha crnog+whey PROTEIN. Dakle mene zanima kako da povecem misicnu masu a da ne izgubim na kilazi. Cuo sam od raznih ljudi da sam ja jos premlad za misicnu masu i da ja jos to nemogu imati do 18,19 godina..Zanima me dal je to istina ili laž a jednog dana bi htio postati bodybuilder :D..Ispravite me u prehrani ako mi nije dobra.Hvala! |
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana ti je OK, pocni sa time pa prati promjene kroz mjesec dana. Kada vidiš na cem si, tek onda odluci pojacat prehranu da ne bi prebrzo dobivao na kilaži (previše masti uz mišice). Ciljaj da dobiš pol kile na mjesec i za 3 godine si body builder ako je to tvoj cilj. U svakom slucaju samo nastavi i prati napredak.
|
|
Sandii
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti :D
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se opterecivati sa pravilnom ishranom i teškim utezima još si jako mlad...radije treniraj sa vlastitim tijelom..pa kasniej prijedji na utege
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imama pitanje,znači endomorf sam idem u teretanu i zanima me ako zelim misicnu masu da povecam kalorije sa mastima i proteinima ili da stalno budem u malom deficitu? Hvala
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si u deficitu, sigurno neces povecag masu.. podebljaj Uh :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesam na dva tjedna i dosao sam sa 14% tjelesne masnoce na 20%.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
A nisam...jeo sam oko 2000kcal (172cm 62 kg)..prije godinu dana sam smrsavio 20 kg krenuo u teretanu,ako jedem manje sve je ok cim malo povecam kalorije radi mase odmah se sve primjeti u dobijem na salu -.- pa zato pitam dali da smanjim uh i povecam masi i proteine
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kolko si jeo na definiciji tj kad si bio nA 14% BF |
|
cookies are for pussies
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
1600-1700 možda i manje ovisi o danu
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakvi omjeri? tj koliko UH si uzimo onda? i šta si onda? čim si završio definiciju počeo si s 2000kcak i koliko UH? |
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nisi nes postigao ako si dobio toliko sala, hehe
|
|
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
To mi je teško za reć jer sam u učeničkom domu pa jedem što mi daju,ali dok nisam krenuo u teretanu sam za veceru jeo posni,a kad sam krenuo sam ubacio večeru..to je trajalo tri mjeseca,mršqv sam bio ali na masi se nije vidio nikakav pomak,onda sam za praznike uzeo platinum mass i ubacio još jedan obrok od zobenih,ili riže smeđe..onda sam bio doma i jeo sam zdravije i više ali sam se udebljao -.-
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
bolje ti je i da kroz godinu dana dobis kvalitetnih 3,4 kg s sto manje masti, nego ovako extremno dizat tezinu... nitko nije rekao da se misicna masa dobiva lagano i brzo (na prirodan nacin)...
|
|
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Znam to i to upravo zelim pitata...kako uz prehranu u domu dobivat istovremeno na.masi a da nedobivam salo...kupio sam platinum mass,a mislio sam za večeru orahe i posni ? I sad zelim skinut ovo salo a strah me da ne izgubim i ovo malo mišića sto sam dobio -.-
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |