Nagradna igra |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Ožujak 2009 at 18:45 |
|
Forumaši,
pokrenuta je FIT nagradna igra. ![]() Više informacija o igri pogledajte ovdje: NAGRADNA IGRA Sva pitanja vezano za nagradnu igru pitajte na blog postu u kojem sam predstavio igru ili možete i ovdje. ![]() Jesmo vas iznenadili? Bolje je da budete aktivni jer aktivni clanovi na ovom webu ce uvijek biti nagrađeni i cijenjeni. Smatramo vas vec širom familijom. ![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
predobro
![]() probat cu nešto iskemijati, možda se ogrebem za majicu ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Vec vidim raju kako grebe po stranicama neko knjige, prelistava dnevnu tiskovinu i prevodi strucne clanke, obrazuje se i upija znanje samo kako bi dobili majicu il loptu
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
nije li to smisao "nagradne igre"?
PS http://tinyurl.com/ynupj4 uopce nije fora ![]() Edited by Lega |
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
Zavrtilo mi se u glavi od ovoga uuf ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
ja cu želim majcu, jesam ju vec zaslužio ili moram još?
![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Kupi si jednu ak ne dobiješ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Lega, blog? ![]() Illy, Thorn.. niste još zaslužili majice, blog kaska... pokret.. Ocekujemo vaše konkretne strucne savjete na blogu. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Moram priznat da osim toga što još nisam upoznat s blog nacinom izražavanja da sam i pomalo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Thorn, shvati to kao bilježnicu gdje zapisuješ sve svoje misli, ideje, savjete vezano za temu sporta, tjelovježbe i prehrane. ![]() Tim nacinom smo vama, našim fitovcima, dali dio fitness.com.hr stranice gdje vi sudjelujete sa svojim savjetima i uređujete svoj dio weba. Nemaš što za izgubiti, jedino te možemo nagraditi ako budeš aktivan i ako blog bude u top 5 vodecih. Vidiš kako Theia hara blogom... Prva je na listi i najcitanija. Treba joj muška konkurencija. Decki, pokret! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Sad bi ti nešt rekao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ON: Bum vidio za blog ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
thorn a da se mi udružimo pa srušimo theieiui??
da se ne umisli :P |
||
![]() |
||
|
Svakako ![]() Evo tek sad predahnuo od svih obveza danas pa cu se bacit na upoznavanje sa blogom i možda pocet s kreiranjem svog prvog bloga uopce heh ![]() |
||
![]() |
||
|
ja sam otvorio
![]() ThornofFaith, cekam na tebe... pilates lopta ti je zicer |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
You've got yourself a war, girl
![]() ![]() Edited by Iluvatar |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |