Trening kod kuće |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Srpanj 2014 at 18:59 |
Nažalost zbog financija i malo slobodnog vremena nisam u mogućnosti više ići u teretanu pa me zanima šta da radim...uglavnom cilj mi je gubitak masti tj. htio bi do kraja godine ako je ikako moguće doći do 10% bf,sad sam koliko vidim po nekim slikama na internetu oko 18...radio sam prije insanity i dobro je to ispalo,skinuo sam sa njime više od 20kg sala,sad neznam da opet odradim taj program ili imate neki drugi prijedlog...inaće imam doma girju od 24 kg i ništa više...
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idi trčat. Malo HIIT sprintanja i bude se špek topio.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa jesi li razmišljao o Bw vježbama?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
A svašta sam razmišljao,samo neznam kak bi složio program...našao sam jeftin trx koji bi mogao staviti vani u pečenjaru i na njemu radit veslanja,sklekove,plankove,neznam samo jel mi treba onda još šipka za zgibove pošto nju neznam kud da stavim,a i još mi je dodatni trošak,il su mi veslanja dovoljna?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti ništa... samo šipka brate za dizanje... Evo ti par programa... prilagodi si...https://www.youtube.com/watch?v=e7CNdMKliFE
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Imam neke ideje za šipku i za trake da sam napravim pa ću nešto iskombinirat...dok složim budem slike stavio...
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ma da ...nema tu neke filozofije..u početku mi je trebala samo šipka... i tijelo :) i super možeš izgledati... No ipak željezo je željezo :) ...
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Istina,najviše me brine šta će sa nogama bit,pošto sam čučanj dizo preko 130kg 5x,mrtvo 170kg 5x...
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
tu ti teško mogu pomoći :/ jedinotorbe boce cigle... dok en bude bolje
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Budem učio pistol(čučanj na jednoj nozi),meni sa 2m visine bude to dovoljno noge pogodilo,i onda još kasnije dodam neko opterećenje i bude ok...
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Nikada nisam to mogao napraviti :P a nisam se ni trudio baš haha
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam probao par puta i mislim da ako se malo potrudim i uspijem...budemo vidjeli...
|
|
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam bio pitao za isto i saznao da na forumu (probam nac link) ima info za kućne treninge. Treba ti (ne nužno) spužva, ručnik i stolac. I ja sam radio pištolj (prvi put čujem za to) čučnjeve i brutala su. Ja sam radio 4 serije po 5(svaka noga)
|
|
Live your life be free, you know you can have it all
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |