ane |
Post Reply |
Author | ||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2009 at 21:46 |
|
bok svima...evo moje ime je ana.studentica sam zadnje godine kineziološkog fakulteta,dakle sportašica od glave do pete...volim sve vezano za bilo kakvu vrstu sporta ali najintezivnije se bavim teretanom i crobikom.
mislim da je ovo jako kvalitetna web stranica i da se može dosta toga nauciti. pozdrav!!! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Heeeeeeeej
pa ti si kao stvorena za ovaj web. Koji smjer si na kineziološkom faksu? Dobrodošla nam! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eeeeeej...hehehe,lijepa dobrodošlica...hvala.usmjerila sam kineziterapiju jer mi to pruža znanje na još jednoj razini..razmišljala sam hocu li to ili fitness-crobik ali teretanom se bavim vec par godina,vježbam i crobik ovako za sebe tako da jedno određeno znanje o tome vec imam...
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Volimo dobro pozdraviti naše nove FITovce da nam se ugodno osjecaju. Gdje vježbaš i iz kojeg grada si? A u vezi smjera.. što misliš u buducnosti raditi? Imaš neku sliku ili plan vec.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
anne
Post Options
Thanks(0)
|
|
studiram u zagrebu a inace sam iz šibenika...tu u zagrebu naravno i vježbam..sad za evo par mjeseci vracam se u svoj rodni grad,imam jednu lijepu ponudu za rad u jednom wellnes-fitness centru...to mi je plan za sada..za dalje cemo vidjet
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobrodošla anne,
bilo bi mi jako drago da ostaneš na forumu i da se skompamo jer za koju godinu namjeravam i ja tvojim tvojim putevima, pa možda saznam neke informacije iz prve ruke :) |
||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav!
|
||
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Welcome
|
||
anne
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega...a kakvim ti to putevima namjeravaš konkretno..??upisat kineziološki ili...??
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da namjeravam na vojnu akademiju u Zagreb ("kadet") uz što mi je kineziološki first choice za civilni fakultet, ima vremena za mene, 2. sam razred gimnazije, al polako se ja informiram o pripremama, upisu, fakultetu i slicno |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da je meni bilo razmišljat o faksu u 2. srednje, meni je samo viski u glavi bia P.s. Dobrodošla! |
||
anne
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok lega..ako te šta zanima samo pitaj...ko pita taj ne skita
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |