Boks-rukavice |
Post Reply |
Author | |
ludara
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Kolovoz 2014 at 18:49 |
Pozz!!
Iman jedno pitanje i molim da mi odgovore samo oni koji imaju iskustva sta se tice boksa (rekreativno ili natjecateljski)....mislim se sad za par dana upisat na boks znaci rekreativno i trebam kupit rukavice i bandaze.Sada mene zanima kako odabrat rukavice i na koji nacin?? Gleda sam po drugim forumima da tu ima nekih razlika izmedu rukavice za sparing i za natjecanja,velicina,tezina itd. Ja nisanm dovoljno upucen pa ako mi moze ko pomoc bija bi mu jako zahvalan!! :) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolega mi je državni prvak u boksu... pa sam vidio na slikama ove Lonsdale.... pa sad ne znam ja koliko je to dobro... valjda je kada on nosi heheheheh
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
MAN
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš više vrsta rukavica,od rukavica za vreću, za sparing, za takmičenja itd. itd. Što se tiče marke to ti varira jer sve zavisi od kvalitetete. Ni ja sam ti ne bih znao reći šta da uzmeš.
Moj ti je savjet da imaš bandaže i to one od 4 metra jer moj klub preporučuje te i da imaš zubalo svoje ako želiš raditi sparing iznad 10-20% snage ali to kada se upišeš tek. Za rukavice pitaj trenera jer on će ti najbolje reći kada te vidi :)
|
|
ludara
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
a tako cu i napravit pitat cu trenera kad upisem,,fala sve jedno na informacijama.
a reci mi samo koliko dode to zubalo,kako se cijene krecu?? fala jos jedan put :) |
|
sampita
Cita FAQ Joined: 11 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
taman niko nije odg na pitanje koje je mene najvise interesovalo :(
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |