Vjezbe kod kuce; za zene |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Tanjica2
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Travanj 2008 at 23:32 |
Ako bi netko mogao napisati neki program koji se moze izvoditi doma, a ne iskljucivo u teretani.. Hvala!
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
knjiga "pilates obecanje" ili "bodybuilding za zene" za ovaj pilates bi ti trebale bucice od škg i mala lopta promjera 45-50cm, za ovaj drugi ti isto trebaju utezi s tim da ovdje mozes uzet i vise od š kg.. kod pilatesa ja vjezbam s škg a kod bodybuildinga od 2-4kg.. btw -koliko god teske utege dizala nemozes se zjacat da izgledas ko bodybuilderica jer zensko tijelo jednostavno samo po sebi nije tako gradjeno.. tezinom utega dobivas na snazi i to dosta.. naravno utezima ces lijepo oblikovati ruke i prsa..Edited by jedna_mala |
|
Tanjica2
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije me strah da cu izgledati nabildano...samo bi htjela definirat misice i zategnut tijelo.
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
pilatesom najbrze dobijes rezultate.. vidis promjene vec nakon nekih mj dana dok je to kod bodybuildinga nakon par mjeseci.. pilates ti super ucvrsti i definira misice..
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
je li za to dovoljno vjezbati samo uz knjigu? |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
dvd je ipak bolji,,maria winsor
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
ja vjezbam samo uz knjigu... i nakon mj dana mi se tijelo full ucvrstilo i misici su poceli dobivati definiciju.. i guza mi se podigla dosta.. sad kad imam misice kakve sam htjela planiram skinuti kojih par kilica kako bi oni dosli skroz onako lijepo do izrazaja - trbusni su problem vide se oni na odsjaju svjetla ali ne onoliko koliko bi ja to htjela |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
dvd su mi bezveze meni je bolje uz knjigu |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kog zanima, preporucam knjigu Pilates tijelo autorice Brooke Siler. Vrlo dobra, zanimljiva i moze se nabaviti u nasim knjizarama na hrvatskom.
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam tu knjigu kod kuce i takodjer mi se cini dobrom. Ne mogu tvrditi iz vlastitog iskustva jer nisam dovoljno dugo vjezbala uz nju kako bih mogla vidjeti rezultate. No, u planu sam krenuti intenzivnije s pilatesom pa naknadno mogu dodati i taj komentar. što kazete na knjigu Body tehnika, A.M. Jagodic-Rukavina? Malo sam je prolistala u knjizari i cini mi se dobrom, no obzirom da vec imam nekoliko knjiga na tu temu, nisam je kupila. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Body tehnika...fantasticna stvar... knjiga...super.... to se isplati raditi(body pilates mislim) i knjigu se isplati kupiti.... ako jos mozes otici na neku radionicu koju ona drzi...prva liga....
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da ne otvaram novu temu, evo malo pogledajete ovu vježbu pa mi recite što mislite?
http://www.youtube.com/watch?v=_WwK9lWwxnw Koji dio gornjeg tijela ovaj video obuhvaca? Molim za vaša mišljenja i prijedloge... Unaprijed fala |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hoce mi neko odgovoriti??
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ženska s videa previše melje
vježbe su sranje.. mislim.. izmišlja naftu s nekim pokretima i neznam što! No u cemu je problem ewice, što ti zapravo hoceš? Edited by Iluvatar |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
kidam se na ovu recenicu! |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Zategnuti malo i definirati, ali i ja sam pomislila da to baš i necu postici s ovim vježbama, ništa morat cu dalje proucavati! |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |