nova |
Post Reply |
Author | |
mikica
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Svibanj 2009 at 22:43 |
bok svima,
zovem se mikica, prije š4 mjeseci postala sam mama blizanaca mirne i antuna ( moje najvece ljubavi) i naravno kako to skoro uvijek ide kroz trudnocu dobila kile koje mi ne idu dolje.... Visoka sma š70 cm, teška 78 kg i najveci problem mi stvara trbuh koji mi je ostao poslije poroda, a također i motivacija, ja sam tip osobe koja stalno govori o dijetama, vježbama, a nikak da i nešto pozitivno napravim u tom smjeru... molim sve koji imaju pokoji savjet kako krenuti vježbati i kako vježbati uz kakvu dijetu, da me savjetuju.... zahvaljujem, mikica |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej mikica,
dobrodošla nam! Procitaj sljedece za pocetak: Mršavljenje nakon poroda Iskustvo Emme Bunton Nadam se da ceš uživati u druženju na forumu i preporucam da takodjer procitaš FAQ koji se nalazi na samom pocetku foruma. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome mama...
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
|
|
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla vjerujem da imaš dovoljno crobnog treninga sa blizancima ako su tek prohodali pa ce i taj višak kila otici lakše .
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |