Pozdrav svima! :) |
Post Reply |
Author | |
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Lipanj 2009 at 17:36 |
Ja sam Martina, š8g.
živim u jednom mjestu kraj Slavonskog Broda Tek sam završila srednju, pa još ništa ne radim! I takoc...ne znam što da Vam više kažem! još se malo stidim... friško sam ovdje! |
|
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sinoc, kad sam Vam se prikljucila, donjela sam neke nove
odluke! POKRENIT' SE!!!!! prvi dan je dobro zapoceo, istrcala sam 4km i prije toga odradila vježbe snage s Renatom Sopek! ;) popila sam 2.5 litre tekucine! :) nabavila sam si i proteine, al još ih nisam pila! moj cilj je, sknit' kilicu, dvije i preoblikovati tijelo! dal su mi uopce potrebni ti proteini?! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej, dobrodošla nam! Vidim da si se pokrenula s blogom, još ukljuci se u rasprave ovdje i prava si fitovka! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
ako ti je cilj skinuti tako malo kila i ako nemaš potrebu baviti se ozbiljnije s fitnesom mislim da nema potrebe za proteinima |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
-ma bu to išlo , kilicu ,dvije nije to tak teško skinut
|
|
tina90
Post Options
Thanks(0)
|
da, cilj mi nije izgubiti puno kilograma,ali ako želim
preoblikovati tijelo???? dobit mišicne mase na guzi? i hvala vam na dobrodošlici! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo si poslozi prehranu i to ti je to.
Mozes si i ubaciti whey poslije treninga ako bas hoces, cisto onak za gust, ali nije neophodan. Najvaznije je dobro posloziti prehranu i kvalitetno trenirati. |
|
tina90
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti! :) |
|
musculus
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla!
Brođanka naša |
|
tina90
Post Options
Thanks(0)
|
:) hvala, hvala!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |