Mišicna definicija - kako se izdefinirati |
Post Reply | Page 123 13> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Srpanj 2010 at 10:49 |
|
Ovo ce biti glavna tema za sve one koji žele definiciju, koji teže ka definiciji tijela i ovdje možete razmjenjivati iskustva vezano za trening i prehranu.
Procitajte clanke: Program treninga za mišicnu definiciju Kako smršaviti? Trbušni mišici na tanjuru Najvažnije: Kod definicije je bitna dobro tempirana i kvalitetna prehrana + kardio treninzi. Razmjenite jelovnike / treninge / savjete. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedna rijec, g-flux.
Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vi koji ste na definiciji - u koje doba dana odrađujete kardio i što?
(po ovakvoj vrucini) |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolko bi x tjedno uopce trebalo raditi duži kardio, znaci 45 min?
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam zavrsio definiciju, ali cardio(brzi hod) je bio uvijek ujutro na prazan zeludac uru vrimena, ne vise od toga! sada sam na fazi odrzavanja, i neradim uopce cardio |
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovisno o tome kolko trebaš biti u kcal deficitu, sve je stvar racunice |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja poceo ujutro boks kao kardio, popodne nakon utega takodjer
trcanje, navecer hodanje.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovaj jutarnji box kao kardio... to je nakon dorucka.. ne natašte? Prepostavljam?
Kako to da sada kreceš na definiciju? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nakon dorucka naravno.. Ne zurim ja sa defkom i nebi si skodio tijelu tako da na prazan zeludac treniram.. Krenuo sam ja defku pred nekih 4mj, pao šškg, jos namjeravam 5.. I necu uopce mijenjat program prehrane, vec biti na takvom rezimu do daljnjega :D |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to si ono na t-nationu cita jelda. tu je ka baza ako si i na masi ili na definiciji koristis nekoliko razlicitih treninga, npr. low rep treninge,HIIT,high rep treninge. i jedes gomilu kalorija da ti to sve pokrije, odnosno jedes dovoljno da ako oces nesto skinit skines, a ako se oces povecat povecas |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako nekako planiram i ja.... Našla sam prehranu koja šljaka... a uopce nije da mi je neka tlaka.... nego ono baš je taman.... skinula sam nekih 8kg...još bi 5, možda malo više...vidjet cu kako ce biti bf.... i onda bi ostala sa prehanom tu di sam sada...samo bi treninge mrvicu promjenila.... sad...to je plan..pa cu dalje vidjet kako cu..... |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, al našao sam još par tema vezanih uz g-flux Baza je u tome da imaš puno aktivnosti i puno kvalitetne hrane (i sladoleda :D). A hoceš li gubit il dobivat na težini ovisi samo o kcal suficitu/deficitu. Btw, moram se pohvalit da su spala 4 cm u struku,a nadlaktica je ostala ista |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bi da struk ostane tu negdje , a pocne opadati natkoljenica... nadlaktica neka ostane i ima toga joššto bi ja....
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da, a što to? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ima... mjenjala bi dosta toga..al to je proces.... pa....moram biti strpljiva... kad nisam gbogata da si pomognem kirurški........
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma joj, i kad bih imao toliko para, ne bih to radio, prirodno je prirodno, eventualno u kasnim 30-im malo zakemijat |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 123 13> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |