Heeej! :D |
Post Reply |
Author | |
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Lipanj 2009 at 22:49 |
Bok bok, pozdrav svima! Evo kako je jedna frendica rekla, ušla sam u
trece desetljece prije dva tjedna (20. rođendan, aaaa ) i odlucila sam promijeniti neke loše navike. Redovito vježbam, prakticki svaki dan onako umjereno i ovisna sam o tome, jer sam jako sretna nakon treninga ali muci me moja ishrana... Normalne sam težine, imam 64kg na š78cm. Nekad poželim smršaviti koju kilu, ali to mi nije prioritet, vec bih se htjela kvalitetnije hraniti, zbog zdravlja. Inspiriraju me fit bake na crobiku stvarno bih voljela cijeli život biti pokretna i puna energije! citala sam nedavno kako je šecer katastrofa za organizam (bijeli šecer, bijelo brašno i sl.) i shvatila sam da stvarno posežem za cokoladicama, pecivima i sl. zbog onog osjecaja topline i utjehe. Pa, mislim da je vrijeme za promjenu! Znam da cu ovdje naci potporu i korisne savjete |
|
PATRIOTA
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla i samo naprijed,jer koliko god puta da padnes,uvijek jedan put više ustani!Samo naprijed! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sara89,
dobro nam došla! Budi u pokretu, puna energije i strastveno se prikljuci forumu! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |