Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
T S _ _ S T
Viden/a u gymu Joined: 10 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Srpanj 2009 at 18:43 |
Imam š7 godina, povremeno sam se bavio teretanom ali sam prestao jer nemam vremena zbog škole i prakse. Sada imam u planu poceti ponovno vježbati, ali ne u teretani nego doma (sklekovi, trbušnjaci, leđnjaci, cucnjevi, trcanje, vožnja na biciklu).
|
|
Aerox R - the unleashed beast
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se ceka?
lupaj! |
|
T S _ _ S T
Viden/a u gymu Joined: 10 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekam ponedjeljak. Nekako mi je nezgodno poceti na subotu.
|
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao nam! Kreni danas, nema razloga cekati ponedjeljak.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
T S _ _ S T
Post Options
Thanks(0)
|
Kad sam zadnji puta poceo na neki drugi dan a da nije bio ponendjeljak sve mi se izmješalo i prestao sam nakon 3 dana pa sam poceo od ponedjeljka i nakon mjesec dana vec su se lagano vidjeli rezultati.
|
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad sam zadnji put odlucio da sam "slijedeci ponedjeljak novi covjek", nakon mjesec dana sam odlucio još žešce i vec me lagano hvata ta ideja da pocnem! |
|
T S _ _ S T
Post Options
Thanks(0)
|
Mene kad uhvati novi covjek na ponedjeljak onda je to promjena koja toliko šokira moje roditelje da jednostavno ne znaju što ce sa mnom.
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |