Pozz |
Post Reply |
Author | |
domino
Viden/a u gymu Joined: 11 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Srpanj 2009 at 19:28 |
Ja sam Domagoj, dolazim iz Nedelišca, mjesta pokraj cakovca, imam š6 godina, trenutno se ne bavim nicim :/, hodao sam u teretanu (punih mjesec dana hahaha) al sam u to vrijeme bio preokupiran drugim stvarima, mislim se natrag upisati pošto su praznici, inace idem u medicinsku školu u Varaždinu i u slobodno vrijeme citam neke knjige o zavjerama xD...nadam se ugodnom druženju, i do pisanja, lijep pozdrav.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Domagoj,
dobro nam stigao! Ukljuci se žustro u sve teme. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
..a još žustrije u najbliži fitness centar
|
|
domino
Viden/a u gymu Joined: 11 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala i slažem se s Legom :D
|
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
ili u neki sportski klub |
|
domino
Post Options
Thanks(0)
|
pa...sumnjam, teretana mi je bliže hehehe
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda teretana.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |