Nesto na brzinu za pocetak !!! |
Post Reply |
Author | |
footballcoach43
Viden/a u gymu Joined: 20 Kolovoz 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2009 at 18:03 |
Veliki pozdrav svima!
Ja sam nogometni trener-specijalista. Imam 26 godina. Završio sam KIF, studij u trajanju od 5 godina. Zanima me jako nogomet, fitness, prehrana i sve vezano uz sport i zdrav zivot. Stoga evo me ovdje, da se pridružim vama i naucim još nešto dobro vezano uz fitness i prehranu. To je to za pocetak! Pozz !!! |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz i tebi! I welcome to this fantastic site!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao k nama!
Nadam se da ceš se osjecati ugodno na forumu i stranici. Gdje radiš trenutacno? Mislim.. u kojem klubu.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
footballcoach43
Viden/a u gymu Joined: 20 Kolovoz 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nigdje trenutno, sad krecem van za koji dan! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome! Super, strucnjak - ma di odmah van Dovoljno za pocetak, nadamo se da nece biti i kraj
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |