pozz! :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
*honey* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 02 Studeni 2009 at 12:01 |
Pozdrav ekipa!
![]() Vec duže vrijeme citam ovaj forum i danas sam vam se (konacno) odlucila pridružiti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav legice!
![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
dobrodošla honey, svaka cast na aktivnom nacinu života, na pravom si mjestu :) Drago nam je da si tu i nemoj ostat samo na predstavljanju, piši nammmm! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Welcome Honey! ![]() Poletno si krenula u sudjelovanje na Forumu, nadam se da ceš i ti nas puno toga nauciti, a znanja sigurno imaš kad se toliko baviš i, što je još važnije, voliš baviti fizickom aktivnosti. Vidim, i literatura se proucava, dakle, odlican start na Fitness.com.hr! ![]() Veselimo se raspravljanju s tobom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*honey* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
Hvala svima na dobrodošlici!
![]() ![]() @ Lega- Pozdrav lega! ![]() @ Gym_girl- ![]() ![]() Naravno da necu stati samo na predstavljanju i da cu vam pisati, zato sam i postala clan ovog foruma ![]() @ Kate- Svi mi volimo, zar ne? ![]() ![]() Pa..raspolažem određenim znanjem,ali još je jako,jako puno toga što bi trebala i što želim nauciti! Zato sam se ozbiljno i uhvatila toga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
*honey*,
dobro nam došla! ![]() Ukljuci se u sve teme! ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Pozdraaav slavonko od još jedne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Dobrodosla
![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
dobro nam dosla...uzivaj s nama...
![]() ![]() ![]() |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
![]() |
|
Hvala vam!
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |