bokic |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
bettyboop
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2009 at 18:12 |
bokic svima,
nova sam tu i trebam pomoc.... ja sam bivši sportaš i mlada mama koja treba natrag u formu... tražim dobru teretanu za individualni trenin u gradi Zagrebu.... ne volim bucna i gužvasticna mjesta gdje dolaze ljudi pokazati nove tenisice i vode trac partije na traci da trcanje satima.... da li ima netko preporuku...bilo bi bolje nešto oko Maksimira ili taj dio grada... hvala Vam svima |
|
bettyboop
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
i molim vas kako da uredim profil...nije mi baš pregledno kao na drugim forumima...help...
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla..
evo jedan fitnes centar novi u zg...samo neznam lokaciju,ali pogledaj pa razmisli... Fitness Centar XXL odi pod postavke i trazi sve ti jasno pise,samo malo volje... uzivaj |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno...skužila sam gdje je....hvala na prijedlogu...bacila bum oko da vidim kak izgleda!!!...
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome novoj clanici!
|
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na dobrodošlici....
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo opusteno |
|
|
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
ahahahahaah...ak bum tak opuštena onda mi se bude i škemba opustila....ako joj ni nakon poroda nisam dala...ne bum ni sada...hehehehhhee
bacila sam gore na ovu teretanu oko i maorm relci da mi je to malo veliko....ja volim "intimnije" atmosfere kad je rijec o znojenju... http://static.iminent.com/toolbar/contents/images/emoticons/ Messages/Classic%20Smiley%20II/š.yes.gif |
|
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
a joj tesko je rostilju odoljeti.... bar ih u zg ima na tone..ja sam ti samo dao primjer te najnovije,a na tebi je da biras |
|
|
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
ma nisam ja rekla da je loše...jako lijepo izgleda...samo kaj ne volim pozere koji me ometaju...volim mir...a to u velikim teretanama nažalost nema...i volim kad mogu nekog pitati u svakom trenutku kad mi zatreba ppomoc...posebno na pocetku kad još ne znam sa svim spravama...
inace roštilj mi je drugo ime...posebno krilca...heehhehehheh....... i malo zaliti sa recimo cedevitom...di ceš bolje...eeehehehehhehhhhe |
|
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
ma joj njamiiiiiiiiii ma trebala bi ti tamo ko pocetnik dobiti popis svega ,sta kako i s cim..bar sam ja tako dobijo i sve jasno pise |
|
|
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
nisam niš dobila...a iskreno nisam baš prevec ni ceprkala.... ...nije da sam lijena...tak je ispalo...
javascript:AddSmileyIcon('')javascript:AddSmileyIcon('') |
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
gibam...mala ajkala mi je gladna...eehhehehehe...
nadam se na se još koji put tipkamo...ne znam jel tu kao i na drugim forumima...da se non stop nađe netko za pocakulat....mislim ja volim cakulati.... kissi....javim se... |
|
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
zatrazi ih popis i uvjeren sam da ces ga dobiti ma ovdje se pise punom parom..uvijek... samo hrani bebe nemoj da place... |
|
|
|
bettyboop
Post Options
Thanks(0)
|
pojela moja bebacica pun tanjur..na mamu voli njupati....eehehheehhehhehehhehe....
a sad se ja bacam na jedan tanjur grisssssaaaaa...ostalo je..eheheheehehe...pa cu malo.... hehehehehheehhhhe |
|
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
od toga trba raste....hihiihh
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |