Kad se vec svi predstavljaju.. :) |
Post Reply |
Author | |
BitterSweet
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2009 at 15:40 |
Ja sam Ivana, živim u Zg veci dio godine, al sam inace s dalekog juga :)
Imam 20 godina i dvije velike preokupacije u životu. Jedna je faks, a druga, tek odnedavno - rad na sebi. Visoka sam š60 cm i imam 57 kila, nekad manje, nekad više al to je okvirno... Nedajte se zgrozit brojkama, znalo je bit i gore, životni rekord mi je 65! Nemam namjeru srušiti ga tako skoro, hehe... Zapravo sad nastojim spustit se do 52-53, cini mi se da nije nemoguce jer vježbam skoro svaki dan sat ili dva, i nastojim jesti samo zdravo i/ili niskokaloricno. Naravno da taj režim zna ponekad ic na živce, pa ima dana kad sanjam o pizzi sa svim mogucim prilozima, ali mislim da je upravo u tome poanta - ne samo kad je linija u pitanju nego bilo što cemu težimo - borba sa samim sobom, biti jaci od svojih slabosti... eto, toliko od mene zasad :) Edited by BitterSweet |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam stigla!
Ako vježbaš redovito, sitne ustupke si možeš dopustiti..hehe.. Bitno da je omjer unosa / potrošnje energije relativno reguliran.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome............
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
waaa pa stalno nam se netko novi predstavlja, super! welcomeeee!!!!
Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |