Hellou fitovci :) |
Post Reply |
Author | |
Tally
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Prosinac 2009 at 22:01 |
Pozdrav svima! ... ja nekako preskocila ovo predstavljanje....ali bolje ikad nego nikad :) ...Ivana...ili Tally ...iz manjeg mjesta na primorju...teretanu upoznala prije š5 tak godina...ali tajnu o pravilnoj prehrani jos i dan danas otkrivam :))...a moje predstavljanje u brojkama bi izgledalo ovako...š72 cm ..52-58 kg : Trenutno odlazim u teretanu 2-3x tjedno...ostale dane se trudim trcati...uz to volim i biciklu, crobik.... necu vam pisati sto ne mogu i sto ne uspjevam postici...nego da imam cilj...upregnuti te misice i skinuti te masne naslage...i ovaj put sam odlucila u tome i uspjeti ;) ... |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Tally!
Heh, nisam ni skužila da si nova kad si se lijepo aktivno ukljucila u rasprave Koliko godina imaš, cime se baviš u životu? |
|
Tally
Post Options
Thanks(0)
|
Thx na dobrodošlici!
...he he..nego kako..odmah se treba ukljucit godine bas ne volim spominjat...nije da ih je tako puno...ali bome i sve vise...ali najbitnije da izgledamo mladoliko - sto je dakako isto jedna od "posljedica" sporta i zdrave prehrane ...trenutna sam neko vrijeme slobodna...pa mi je glavna preokupacija cim vise vjezbanja i informiranja...o zdravoj prehrani dakako...Hrana me naprosto fascinira - gorivo našeg organizma, jedna od najznacajnijih briga naše svakodnevnice, najdraža slabost... ...a i posao s kojim se bavim...ima veze..s Hranom naravno :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu pogoditi - kuharica, nutricionist ili nešto u dobavi hrane? Jesam blizu.. I naravno dobrodošla nam! Iz kojeg si to gradica u primorju? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Tally
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo ...Hvala na dobrodoslici! ...he he...e sad...blizu si s kuhanjem, a pogotovo s dobavom hrane...toplo toplo :)) ...pa...blizu Rijeke sam......zapravo dio godine i jesam u Ri..a ostatak na obliznjem islandu |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Tally
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Tally
Post Options
Thanks(0)
|
Thx...hvala na dobrodoslici decki ;)
|
|
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav. sigurno cemo onda od tebe skupit koji dobar recept ako ti je struka vezana uz hranu |
|
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|
Tally
Post Options
Thanks(0)
|
:) mogla bih vam ja puno dobrih recepata napisat...ali recepte koje sastavljam, su nazalost uglavnom kontradiktorni prehrani o kojoj se ovdje pise :)) ...sto mi je na neki nacin i izazov da smislim neku novu za oba podrucja zadovoljavajucu kombinaciju :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |