Vježbe s gumenom trakom |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Svibanj 2009 at 22:12 |
|
Cura pored bazena izvodi interesantne vježbe s trakama.
Oponaša vježbe za biceps, triceps, ramena, prsa i sl. Pogledajte video: Vježbe s trakama š.dio (cudan zvuk u pozadini, stišati zvucnike) Vježbe s trakama 2.dio Vježbe s trakama 3.dio Slika iz Videa: ![]() Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e pa te vježbe i znam, treba mi nešto drugo ali ama baš NIšTA ne nađem
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Evo Maria Valentica izvodi vježbe s gumom... ![]() http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60š83š03 Ovdje ima nešto za noge... pogledaj! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Mogu reci da je ova guma veoma djelotvorna...
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|
da?? jesi probao vježbat??
kakve pomake si primjetio i za koliko ? |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Ovo mi se stvarno sviđa!
![]() Naravno da Mario svojom pojavom pridonosi ljepoti videa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ispravite me, molim vas, ako griješim. Trenutno u Lidlu ima povoljnih rekvizita za vježbat, između ostalog i ta rastezljiva traka. Sad sam s ovim videom dobila dodatni motiv za kupovinu ![]() Ali, ako netko ima iskustva i može preporucit nek se javi ![]() |
||
![]() |
||
|
ja sam baš kupila te iz lidla, nisu loše trake , dobiješ 3 kom, crvenu, plavu i zelenu, moram samo pocet radit
![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Javi feedback ![]() Ja to MORAM kupit, eto vidiš sad mene - u zadnje vrijeme me popustilo kupovat robu i moje omiljeno = TENISICE i šILTERICE- totalno netipicno za 26-godišnjakinju ![]() ![]() ![]() Ma sve bi pokupovala najradije, tako su mi primamljive te stvarcice ![]() |
||
![]() |
||
|
Koja je cijena? |
||
|
||
![]() |
||
Mala83 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
|
Dan li netko zna kakve su vjezbe na DVDu Renate Sopek, upravo sa rastezljivom trakom?
|
||
![]() |
||
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
|
evo, znam ja ![]() meni su tako-tako. rekla bih da su "ženskaste" vježbe za toniranje, meni malo prelagane i prekratko traju filmici. a i guma koja dolazi uz dvd mi je malo prekratka (dobro, ja sam visoka š,80). ne znam u kakvoj si formi, ali ako se inace baviš necim, slobodno preskoci. Isto tako, od njih se ne mršavi. ponekad si doduše znam to pustiti pa odraditi, kad se ne osjecam najsnažnije i nemam puno vremena. sve u svemu, ok su to vježbice, ali nekako "soft". ![]() opet, ovisi na što ciljaš? |
||
![]() |
||
Mala83 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
|
Ciljam cisto na odrzavanje kondicije, istezanje i zapravo razgibavanje prije samog vjezbanja. Pretpostavila sam da s Renaticom necu skinuti visak kilograma ![]() Hvala na odogovru! |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Ne, to ceš postici sa sređenom ishranom ![]() U ovu konstataciju da te vježbe nisu za mršavljenje baš i ne vjerujemm.. kupite jacu gumu, smanjite pauze pa ce biti pravi trening ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
|
Moderatori
![]() Možete li staviti možda još koji video s Marijem na portal? ![]() covjek stvarno ima smisla i za osmislit(ili skombinirat vec postojece) vježbe, a i prezentirati ih. Također molim ako možete staviti još kakve vježbe sa rastezljivom trakom bez obzira tko ih izvodi. Ove šta ih je Zoki linkao s Marijem su stvarno jednostavne i ne prezahtjevne, a cine se efikasne. meni je, moram priznat, malo teže nac nešto novije i atraktivno jer mi je izbor vježbi malo ogranicen zbog tegoba s kostima. ![]() |
||
![]() |
||
anna ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
|
Sigurna sam da ce se Zoki potruditi. ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |