D: Medicinska dijeta - š5 dana ? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2010 at 16:01 |
Evo odlucili smo odraditi val u kojem cemo obraditi najpopularnije dijete u HR pa tako i u svijetu. Ljudima treba biti jasno da dijete nisu dobro rješenje.
clanak: Medicinska dijeta - dijeta za bolesnike ili? Kako je sve pocelo? Medicinska dijeta u samom pocetku je bila samo režim prehrane kojeg su se držali bolesnici (zato i takav naziv) pred rizicne operacije srca, a prije toga su morali relativno brzo smršaviti kako bi rezultati operacija bio uspješniji te bolji. Ovaj š5-dnevni režim prehrane popularizirali su (ženski) casopisi i publika koja je ovo rješenje objerucke primila. Na forumu se vec vodila rasprava o ovoj dijeti: Tema - Medicinska dijeta Slobodno ovdje komentirajte clanak i dajte svoje viđenje ove popularne dijete. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo to sam upravo sada procitala.Nemam nikakva mišljenja jer sam probala razne dijete i sve je to gubitak vremena i živaca Ko voli nek izvoli.Ja bome necu provoditi više takve stvari
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Podržavam te! Nikakve dijete nece vas dugorocno dovesti u TOP formu i kreirati vitku liniju. Morate živjeti zdravim životom odnosno zdravo jesti i kretati se / vježbati. To je "trik" kojeg svi trebaju primjeniti. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam se slatko nasmijala i sjetila klope koju sam dobivala nedavno u rodilištu..
Inace imam alergiju na dijete..bile on UN,medicinske i koje kakve mjeseceve,zvijezdane i sl.. Rijec dieting znaci nešto ssvim drugo.. a ne ove verijante na temu. Slažem se Zokijem..cilj je promijeniti loše životne navike i nauciti brinuti o svome tijelu,time i duhu. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocka |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |