teretana u Dubravi |
Post Reply |
Author | |
na dijeti
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Prosinac 2006 at 14:16 |
Hitno mi treba prijedlog za kvalitetnu teretanu na podrucju Dubrave (Zagreb).Znam za Big-gym (navodno da je gulva)i Viva (a tamo pak su sprave u izlogu i ljudi glesdaju u "stralnjice"dok vjelbaa.Ima li joa neka u blizini? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti nije daleko odi pogledat u Jump to ti je na Jordanovcu. |
|
maca
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
imas u boksacom klubu leonardo Edit:smanjen font Edited by Zoki |
|
DrydeN
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel moze neko iz Zagreba preporucit neku teretanu na podrucju studentskog doma Stjepan Radic jer tamo dolazim uskoro, cuo sam da ima neka u sklopu doma al neznam jel ta valja ... Hvala unaprijed |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Veslacka je puna teretana.
Sam se proseces i vidjet ce ih. Veslacka - kod prve tramvajske stanice na savskoj od savskog mosta |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
DrydeN
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upisao sam fitness studio " Futura " , svidja mi se jako je dobro opremljen i sve, samo je preskup pa neznam koliko cu jos tu ostat
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti je Futura preskupa -> odi vidi teretanu 'HAVK MLADOST' - Veslacka 26 - uz nasip. Dosta dobra teretana, ima sve sprave - š50kn / š2 odlazaka Edited by Mr G. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |