Teretana |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Colo24
Viden/a u gymu Joined: 12 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2007 at 22:23 |
|
Nemrem si priustit teretanu jer sam trenutacno nezaposlen, a znam da bez vjezbe nema ni rezultata. Sto se tice hrane, pazim sto jedem. Jedem sve, no u manjim kolicinama vise puta na dan i dosta hodam. No salo oko trbuha se ne topi. Imate li kakav prijedlog osim trcanja? kakve vjezbe bi mogao doma raditi? Imam 2 utega....
Unaprijed zahvaljujem na vasoj pomoci, |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sklekove radi i trbusnjake , trci i dalje
S utezima mozes dosta toga radit pogotovo ruke al mozes jos puno toga, ali vise se ti pozabavi trbusnjacima |
||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i trcanjem..crobna aktivnost skida salo od svukud!!
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a celulit? trcanje je najbolje za to? |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako nemres u teretanu a skinuo bi masno tkivo (ili celulit, da odgovorim crystal) pici svaki dan 45 min na traci, biciklu, steperu ili orbitreku.....kad skines dovoljnog masnog tkiva, primi se lagano utega da se malo ojaca i utegne ono sto je smrsavilo.....
|
||
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo npr. ako imas psa trci s njim bit ce ti puno zabavnije, ili slusaj neku muziku!
Ako trcis u prirodi najbolje je slusat zvukove prirode savrseno opustaju |
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ili se utrkuj s psom
Ako uspijes njega pobijedit onda si sigurno u savrsenoj formi |
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svugdje pise da je lose trcat po asfaltu... a ako nemamo drugog izbora osim asfalta?
i ak nejdemo u teretanu pa nemamo traku, a orbitrek je preskup? |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e, onda treba sjest i plakat |
||
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Celulit ti je muka za vecinu zena ali svaki oblik skakutanja ga skida. Kod nekoga sve, kod nekog malo. Trci, preskaci strik...Sve je to mrak, bar iz mog iskustva jer ga ga nemam. A imala sam. I vjezbala sam u teretani i trenirala judo i imala celulit. Otkad treniram karate, a karatasi stalno skakucu i ja preskacem strik da ih mogu pratit, samo se izgubio, a kilaza mi je ista Vrijedi pokusat, zar ne |
||
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe
|
||
La Toya
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u principu celulit ti je genetski predisponiran,sto znaci da ga skoro svaka zena ima(od mrsvih manekenki,pa sve do nekih vrhunskih sportasica-samo u manjoj kolicini)..naravno da svaki oblik aktivnosti ga samnjuje ali isto tako onda i kopletna prehrana(nema gaziranoga,nema sltakoga i otalih produkata sta pospijesuje stvaranju toga)..u principu mislim da zene se nebi smije prijeterano zivcirati oko toga i moraju shvatiti da je to sasvime normalna stvar....a ako se radi muskih sekirate-oni su itak simpa blentavi da jednostavno nevide neke stvari a kad vide onda vas vec vole zakljucak:trcite,ROOOOLAJTE,i gdije god idete ostavite se auta i na bajs |
||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
la toya slazem se...ah takvi smo...ali ipak ne smijes se zapustiti,a i ne radis to samo da bih se svidjela drugima.
zena sa malo celulita moze proci ,ali sa malo mozga nikako |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E tu nam draga moja - nema pomoci! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Liscina modna revija u zg! |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |