Vježbe za biceps |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2010 at 11:09 |
|
Halo FITovci..
Koje vježbe za biceps radite? Poceo sam nedavno raditi po principu - 4 razlicite vježbe po 3 serije Želim ga razvaliti da je nepomican 2 dana.. Inace.. kod zgibova i sl. vježbi najbolje vidim naprezanje na bicepsu i to mi odlicno dođe. Od vježbi radim: stojeci pregib bucicama naizmjence stojeci pregib kablom stojeci pregib šipkom pregib EZ šipkom na scott klupi što vi radite i koje su vaše preporuke? Ako se netko ne može sjetiti naziva vježbi - evo linka Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace ne radim biceps ali mislio sam ubaciti stojeci pregib šipkom veceras u trening
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja radim stojeci pregib ravnom sipkom, EZ sipkom, pregib bucicama naizmjence, i ponekad koncentrirani pregib bucicom...
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uopce ne radiš biceps? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa sta ti onda radis ne radis prsa bas,biceps,trbusne
ja trenutno sjedeci pregib i stojeci pregib naizmjenicno bucicama inace biceps sam radija s ledjima tako da bi onda radija samo te 2 vjezbe po 3 serije |
||
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probaj ovu vezbu da uradis 2š ponavljanje mnogo pomaze! 7 do pola pa dole onda 7 od pola do kraja pa onda na kraju od dole do kraja . probaj i sa z sipkom i ravnom .
Edited by Andrej_93 |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sta ce kome 2š ponavljanje..
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I kolke su vam ruke, vama koji radite vježbe za biceps?
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni sada 42,5.. ali nisam vjezba pravo biceps od nove godine
|
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja nemam veliki biceps ali mi je proporcionalan sa ostatkom tjela, kako u velicini tako i u snazi |
||
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da budem iskren bicepsi mi se najmanje razvijaju ili mi se barem tako cini, kao da kod njih vidim najmanji pomak za razliku od ostalih misicni skupina!! Nije da sad to igleda lose dapace razvijaju se u skladu sa ostalim misicima kao sto je Iluvatar naveo, ali bih ja volio da budu malcice veci. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svi bi.meni je 35 opusteno to san i napisa tamo u temi,a nije da ih i ja radin nego taj š put tjedno.
thorn ti koliko san skuzija samo liftove radis ili jos nesto? |
||
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
35 meni
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta ce meni više od toga Ne znam još vježbu koja bi mi pomogla da ojacam biceps za npr. zgibove il mrtvo a da nije zgib ili mrtvo |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
kuzin na sta mislis bazira si se na powerlifting,a te vjezbe ionako pokrecu puno misica.
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |