pomozite - vježbe za noge.. |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||||
Rockmare
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2010 at 10:33 |
||||
prije godinu i po dana sam rodila i usput sam polagala ispite pa se nisam dosad pretjerano trudila da izgubim suvišne kilograme,ali sad sam definitvno odlucila nešto poduzeti.Imam š8š cm i 90 kg ali najveci problem je u mojim koljenima,znaci ne mogu raditi dosta vježbi s nogama pa vas molim da mi pomognete sastaviti neki plan vježbi za noge,pleaseee
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
crobne vježbe ti trebaju.....što više..
|
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
I sam imam problema sa koljenima. Trcanje zaboravi, to je najvece opterecenje za koljena koje postoji. Odlicna alternativa su ti: plivanje,biciklo, brzo hodanje... Ja to radim i apsolutno su dobra zamjena za trcanje. Prehranu sredi, crobni trening i odose kile dole. Nemoj odustajat i cinit gresku kao ja kad sam bio u toj fazi da ako za š5 dana ne skines 4 kila odmah odustanes, tako nigdje stici neces. Vjezbaj,treniraj,dobro jedi i makni vagu na stranu. |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A tare, sto ti je s koljenima?
|
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Chondromalatio patellc... Patella ti je ono sto mi narodno zovemo koljeno, u biti cašica koljena koju možeš napipati na koljenu... Ispod nje ima tanki sloj hrskavicnog tkiva, ona u biti ne bi trebala dirat druge kosti u koljenu ako je uredu položaj, a u pravilan položaj je dovodi upravo mišic musculus vastus medialis... Kad je preslab taj mišic (ili zbog nekih drugih faktora, npr. ravna stopala, nepravilan položaj tijela, trcanje po asfaltu) ošteti se dio meniskusa (hondroitinski slok patelle) i to katastrofa boli npr. kad silaziš niz stepenice |
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Tare jesi ti doktor mozda ? |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ne. Student farmacije i molekularne biohemije |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hehe.. zato si opskrbljen tim pojmovima.. ma znam ja to, bio sam na rehabilitaciji u Lovranu 2mj.. ali inace imam slabije noge, i jos sam kao mali na lijevoj nozi imao spiralnu frakturu bedrene kosti pa su tu poceli problemi sa nogom jer su me doktori sje... |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
bolje nogu nego srce
|
|||||
Rockmare
Post Options
Thanks(0)
|
||||
meni je to u biti najviše genetski,jer mi i baba po ocu ima problema s koljenima a i sam otac je prije dvije godine operirao koljeno u dr.nemeca a uz genetiku kriva su mi i spuštena stopala te naravno sad povišena kilaža.
ma imala sam prošle godine (znaci netom nakon porođaja) i više kila al samo sam sredila prehranu i skinila 8 kila,al mi tijelo zbog nedostatka tjelovježbe opet nije izgledalo kako bi ja htjela,a onda došla zima i opet vratila 2 kg.zato bi sad htjela ozbiljno vratit svoju kilažu i prehranom i tjelovježbom.samo kako je sad bio uskrs,pa sam stalno bila na nogama od 7 ujutro do š navecer,koljeno je opet nateklo al zato cim oteklina splasne krecem s biciklom,brzim hodanjem itd.hvala puno na savjetima |
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hehe vidis slucajnost, meni je stara mr.farmacije btw: jel studiras u sarajevu ?Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Rockmare
Post Options
Thanks(0)
|
||||
da bi slucajnost bila još veca,i moja je stara mr.farmacije,hehe
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hahaha jel jos necija stara mr. farmacije ? |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Meni šta je puno pomoglo za ravna stopala (time se dovodi cijelo tijelo u nepravilan položaj, pocevši od kicmenog stuba do koljena i kukova) su ulošci walkfit platinum... nadam se da se ovo nece smatrati reklamom-samo dajem savjet... |
|||||
tare
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Offtopic, moderatoru isprika Nažalost, nisam u lijepom Sarajevu...Nažalost Uživaj. |
|||||
Rockmare
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A Tare di se mogu nabaviti ti ulošci??sorry što sam dosadna
|
|||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |