Nesto za povecanje kilograma |
Post Reply |
Author | |
chimerica
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Svibanj 2007 at 13:50 |
Cao..
Dakle,imam 24 godine,visoka sam š66 cm i imam 52 kg. Voljela bih da nabacim jos koju kilu (55 kg). Trenutno pijem Natural Wealth ULTRA ABC PLUS. Apetit imam,al mi se jako slabo prima.Vjerovatno jaka zelucana kiselina. Zeljela bih piti neki preparat koji ce mi pomoci da dobijem tih nekoliko kilograma. I da,koje su vjezbe najbolje za nekoga ko je prezaposlen.Radim i imam malu curicu. Zeljela bih obilikovati struk,bokove i zadnjicu.Odnosno ucvrstiti. Hvala. |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreni sa vjezbama za noge (vidit ces kako kile idu), nikakva ti suplementacija ne treba.
Samo malo sredi prehranu i sve 5. Imas o tome na forumu. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se tice dobivanja kilograma..jedi 5+ obroka dnevno..kvalitetna prehrana..primjer jelovnika imas ovdje:
https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zdrava-preh rana.aspx Sto se tice vjezbi..radi vjezbe za cijelo tijelo..ako imas vremena posjeti fitness centar, jer kod kuce bas i ne mozes najbolje odraditi trening za cijelo tijelo. Najbolja vjezba za noge i guzu su duboki cucnjevi. Kako se izvode cucnjevi mozes vidjeti ovdje: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Noge.aspx Kad kazem 'duboki cucanj' onda mislim na to da kad se spustas - spustas se do kraja, znaci skoro do poda. Probaj i bit ces zadovoljna. Edited by Mr G. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |