Listovi - pomoc !!! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Pepi
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2010 at 10:29 |
|
Imam izražene listove, odnosno sportske. Zanima me koje su vježbe da bi ih izdužila ili smanjila !!!
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako imas sportske listove, to je do genetike i tesko da ces nesto uspjet napravit s tim, jedino ako imas viska kilograma pa ti se nesto sala natalozilo u predjelu listova onda eventualno moze pomoc promjena prehrane i crobni treninzi koji ne ukljucuju previse listove kao naprimjer plivanje. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daj meni pola da se đabe ne ubijam da ih nabildujem Smanjit ceš ih teško, izdužit jednako tako. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A i povecat se mogu jako tesko.. tako da.. oko listova bas nema pomoci.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ono nije baš da nema pomoci, mislim najviše si genetski predodređen za listove. Evo baš sam jucer probao pogodit listove na neki ludi nacin i bome danas ono što bi se mogla nazvati fina upala
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
De svega ti reci šta si radio. Ja sam se ožucio od listova, nema kako nisam probao, i ne ide, od položaja stopala, težina, ponavljanja, serija, zadržavanja u gornjem položaju, niš. Osjetim 5min poslije treninga da sam ih radio, i nakon toga, zbogom. |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Pepi
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na odgovorima...:)
Nemam viška kilograma, geneticki mi je...:( |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerojatno ih ne odradiš dovoljno kvalitetno Probaj sa super setovima i drop setovima, npr. na stojecem potisku s jednom kilažom kolko god ide al pazi da nije velik br pon jer listovi najbolje reagiraju na visok intenzitet i mali br pon (dobro soleus ipak podnosi nešto više pon al o tom potom). Zatim spustiš kilažu i opet udri po istom broju pon. Zatim prijeđeš na sjedeci potisak i to isto napraviš, naravno ak imaš želuca Broj serija koliko želiš |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja u samo 3 serije uvik pogodin listove bolje nego ista i dan kasnije ih osjecan, a isto mi nisu nesto,bar mislin da nisu
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moguce je, probacu sa super/drop setovima, pa cemo vidjet na šta ce to izac. Thx |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde ajde sam udri, i slj put kad objaviš post želim da piše povecanje od minimalno 3cm u listovima! E da, jes opet jucer vodio neke turiste, osnovnoškolce? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja isto znam dobit upalu na listovima, ali oni se samo definiraju, a obujam ostaje isti |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa naravno kad si na defki i jedeš ko curica |
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
E usta ti se pozlatila ; zapravo prsti
Ne, to su moja djeca |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prodaš koje? |
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo u svrhu izrabljivanja i intenzivnog rada, te naucnih pokusa. To se dobro placa Dobro je, popušio sam blagu upalu listova sa drop setom |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |