Pitanje |
Post Reply |
Author | |
krki
Viden/a u gymu Joined: 16 Svibanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Svibanj 2007 at 19:33 |
Ima vec cca mjesec dana da sam poceo sa kucnim vjezbama (trbusnjaci, sklekovi itd), i kako (naravno) za skinut svo to salo ce trebat jos mjeseci, mislio sam nastavit vjezbat zajedno s ovime: http://www.encian.hr/index.php?izbor=proizvodi&id=š00 i eventualno sa: http://www.encian.hr/index.php?izbor=proizvodi&id=š08 pa me zanimaju vasa misljenja o tome, hvala. |
|
krki
Viden/a u gymu Joined: 16 Svibanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
ps. sta sve preporucate za skidanje kila (trbuha masnog jel ) ako se ne ide u teretanu il fitness il sta vec? |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuj, ja ti se bas ne kuzim previse u to jer nisam nikad drzao nikakve dijete pa se necu mijesat u ovu temu, ali dosta cura ti ima ovdje koje imaju iskustva s dijetama i time pa nek se one ukljuce
Inace, one nekakve tablete "za dijetu" nemoj uzimat , jer to su ti cisti marketinski trikovi, ali jabucni ocat ti sigurno nije los iako neznam kako djeluje, ali to je prirodno recimo pa ne vjerujem da je lose U svakom slucaju, ljudi javite se i pomozite covjeku |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedino sto ti treba je crobni trening (ako ne zelis ici u teretanu) - znaci kombiniraj trcanje i plivanje (ako imas dovoljno slobodnog vremena) i jedi zdravu i kvalitetnu prehranu. Smanji unos UH, povecaj unos kvalitetnih bjelancevina. Ali svakako preporucam i posjet teretani. A sto se dodataka prehrani tice -> jer vidim da je tema pod tematikom 'dodaci prehrani' -> probaj sa L-Carnitinom (nekima djeluje a nekima ne). Nikad nisam cuo da je netko uz pomoc Encian proizvoda smrsavio. Edited by Mr G. |
|
krki
Post Options
Thanks(0)
|
No ok, za trcat uvik ima vremena al za plivat Sto se tice zdrave/kvalitetne prehrane, a je***a, tolko toga procitas da vise ni sam neznam sta je a sta nije zdravo .. ukratko izbacio sam kruh/slatkise/masnu hranu iz prehrane.. A fkors, kolko god glupo/pickasto zvucalo u teretanu neidem posto mi je bezveze solo ic. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam mislio da pitas samo u vezi prehrane, a u vezi treninga ti je sad mr.g rekao
Edited by Ive_ri |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
E pa sad! Uzmes izolirku i zaljepis si usta na par mjeseci! Kako ti to mislis - fiiiino si se potrudio da ih dobijes, a ne bi napravio nista da ih skines? Kad otkrijes magicnu formulu, podijeli je sa svijetom. |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Da, bas ono mislis da ces u mjesec - dva skinuti ono sta si nakupljao godinama, e to ti ide malo teze prijatelju, morat ces malo promijenit stil zivota, pa ce bit bolje I nemoj se previse oslanjat na te tablete, mora ti bit jasno da su trening i kvalitetna prehrana puno vazniji |
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
e i ne zaboravi redovito i sto cesce jesti po malo jer ako jedes dva puta na dan tijelo se od toga "brani" talozenjem cega drugog nego masnih naslaga ;)
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to je vec jedno tisucu puta receno na ovom forumu , tako da je to vec vjerojatno negdje procitao
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |