Crna Labudica |
Post Reply ![]() |
Author | |
Crna Labudica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 01 Svibanj 2010 at 17:51 |
Bio bi red da se i ja predstavim.
![]() clan sam vec par mjeseci al se nisam još uspjela predstavit. Zovem se Željka. Vježbam vec nekih 4-5 godina al sa nekim pauzama. Prvo je bila teretana, pa crobik, i sad zadnjih godinu dana sam opet u teretani - redovito. ![]() citam vaše clanke, i jako su poucni. covjek može nešto iz njih nauciti. Sviđa mi se stranica, nije monotono, stalno neke nove zanimljivosti i još dobim više motivacije za vježbanje. I jaaako volim gledat slikice.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodosla Zeljka
![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Welcome Željka!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Ingrid-poledance ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
Crna Labudica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
Hvala društvo!!
![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Welcome u ekipa!
![]() |
|
![]() |
|
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
op op dobro nam doso labude...hihihih
![]() |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
![]() |
|
Frank Zane ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Jos jedna maca u fitnessu
![]() |
|
![]() |
|
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
@Frank Zane: pazi na jezik, ako je ona gospodja mogao bi
dobit za uho pa ces nam kvarit reputaciju da su muski bezobrazni ![]() ![]() |
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
![]() |
|
Neukrotivi ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 05 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 15 |
Welcome
![]() |
|
![]() |
|
Frank Zane ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
hehe...
![]() Evo jedan veliki neprosti WELCAME ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
welcome.kolko godina imas?
|
|
![]() |
|
Omen ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Welcome
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |