Nogometaši! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Svibanj 2010 at 18:32 |
||
Ni nogometaši nisu što su nekad bili... ili izgledali... Drogba i Ronaldo...
|
|||
Who dares wins!
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zato što su nakemijani
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa nema dopinga u nogometu ... možda Ronaldo... on mi djeluje, zapravo i je narcisoidan tip... ali Drogba... on je zvijer... cista snaga !
|
|||
Who dares wins!
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To ti misliš da nema dopinga U svakom sportu je danas doping normalna stvar. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neznam.. dosta je to trcanja, iako su sigurno geneticari i imaju sve vrhunsko od suplmentacije do prehrane ipak.. vjerujem da se i oni bockaju
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
takvih Ronalda ima š7 u mom fitnessu
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
citao sam bombastican clanak u kojemu su neki veliki strucnjaci izracunali da je za ronaldove trbušnjake potrebno 3000 trbušnjaka dnevno minimum...
inace sam strašno samokritican i ljudi koji me poznaju ponekad dijagnosticiraju ono što bi mi zvali "bigoreksijom".. ali brate mili, od ovog ljepotana i ja imam bolje tijelo.. ..u njegovu karizmu, bogatstvo, ili ono najmanje bitno, nogomet ne ulazim.. |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Iskreno, stvsrno ne kužim ovaj komentar |
|||
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Takvi strucnjaci nas obasipaju takvim bombasticnim clancima sa svake strane i jednostavno više ne obracam pažlju na njih. To je isto kao i što je netko proširio vijest da je whey steroid pa nesmiješ izac van iz teretane ili iz kuce sa shakerom a da netko ne kaže da si na steroidima.Mislim,suludo al realno. To samo govori kako neke osobe nece prihvatit cinjenice onakve kakve jesu nego tjeraju po svom. Isto tako, nogometaši su natural isto kao i Phelps i vecina atleticara današnjice,ali neobrazovane i neuke osobe ili osobe koje ne žele razmišjlat svojom glavom tjeraju po svom i od nogometaša i ostalih sportiva prave naturalce kakvih nema, mislim stvarno... |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
sasvim jednostavno - uvjeren sam da bih u njegovim godinama imao bolje trbušnjake ili što vec, nego Cristiano Ronaldo --> utjelovljenje apolona @soner - to je to |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo sto se on ne bavi fitnessom na taj nacin kao i tvoji kolege |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
pobrkani loncici moji kolege su ljudi koji studiraju ili rade i dođu u teretanu triput tjedno po sat vremena.. nemaju sponzore, menađere, privatne trenere, cuda tehnike i milione nakon ovoliko postova ispada da meni cristiano ronaldo stvarno nabija komplekse, al meni on samo presmiješno izgleda i to je to.. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa cinjenica je da za nogometasa izgleda fenomenalno... |
|||
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ti samo govorim o uzdizanju njegovog izgleda u nebeske visine i ovakve nebuloze o "3000 trbušnjaka dnevno" što sam vidio u nekim novinama..
Ljubomoran nisam, kad narastem bit cu jaci od njega |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma dizu ga u visine jer za nogometasa izgleda super.. kao sto holyfield za boksaca izgleda super.. |
|||
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
želiš reci d alik ne izgleda dobro? |
|||
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |