pitanje za moderatore |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 11 Ožujak 2007 at 18:47 |
Bi li mogli u offtopicu otvoriti temu "slike forumasa" gdje bi clanovi foruma mogli stavljati svoje slike, mislim da je to dobra ideja, takve teme postoje na vecini foruma i mislim da ljudi vole znati s kim pricaju i da ce se tako privuci jos vise clanova?
Pa pitam dali smijemo jer neznam kako vi moderatori gledate na to |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smatram da u ovakvom obliku forum izvrsno funkcionira.
Opciju galerije slika razmatramo i razradjujemo ideju. ![]() Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
da, kul bi bilo to sa slikama
![]() |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Hvala moderatoru na odgovoru!
Ajde cim brze razradite tu ideju, jer stvarno bi bilo super! Hvala vam unaprijed, forum je super! |
|
![]() |
|
Vanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Ne zna u cemu je drama ako netko zeli staviti svoju sliku niti sto se tu ima puno za razmatrati!
|
|
![]() |
|
Nije ni meni bas, ali oni vjerojatno misle napravit jos jedan podforum samo za to, pretpostavljam, ali svakako bit ce zakon kad se to bude moglo
|
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
heh.. e da imamo jos jedno pitanje, ive zaboravio.. zanima nas kak ovo sa zvjezdicama ide dalje nakon skace?
![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Vidjet ces sa vremenom ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
©ime ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
5 zvjezdica je "leti" ... pretpostavljam ![]() |
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
hehehe
|
|
![]() |
|
A vjerojatno je leti , al tko zna vidjet cemo za par godina
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
David ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Tempom kojim ja idem mislim da cu svojoj djeci pustiti moj nick pa da dodje do toga.
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
![]() |
|
ive che to brzzo, kako je krenuo..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
decki , ide sta u vezi ove teme?
Edited by Lega |
|
![]() |
|
To bi i mene zanimalo , ako ste nesto planirali dodavat i tako
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |