Se mua :) |
Post Reply |
Author | |
lopta
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2010 at 20:26 |
Pozdrav svima,
Redi je da se i ja predstavim. Imam 25 godina i inace sam iz Sarajeva :) fitness.com.hr mi je smjernica za treninge, koji su za mene postali stil zivota. Pocela sam trenirati hmm sa š7 godina, tada sam bila veliki zaljubljenik u tc bo koji i dan danas jako volim kao i sve borilacke sportove. U zadnjih godinu dana uglavnom idem na crobik (high low, body sculpt, pilates,step) i na fitness gdje uglavnom individualno radim kruzni trening koji mi u potpunosti odgovara. Sve bi ovo bilo divno da pri tome nisam velika poguzija narocito za slatkim :D Trudim se hraniti se zdravo, ali kad je slatko u pitanju zgrijesim precesto :) Kile se stidim reci :) Neki cilj - smrsati barem 5kg, gepek mi postaje sve veci hehe :) eto toliko od mene za sad pozz svima!!! Edited by lopta |
|
...niąta nije dobro samo po sebi, zavisi samo ąta o njemu mislimo...
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
lopta
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx!! :)
|
|
...niąta nije dobro samo po sebi, zavisi samo ąta o njemu mislimo...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidjela sam slike , žena ipo nema šta iii.. dobrodošla u ekipu , pridruži se na drugim temama, jelovnici..ti su najzanimljiviji da vidimo šta i koliko jedeš
|
|
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla !
Ne moraš reci koliko kg imaš, al svakako smo tu za podršku pa kad odluciš pohvalit se da si skinula prvih 5 kg - javi :) Znaš šta ti je ciniti - samodisciplina i vježbanje Sretno ! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |