Jel frka?! >:) |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2010 at 17:21 |
Zanima ne kako je natjecateljima nakon skoro 3 mj?
Zoki, kad ce slati slike i to? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je ovo natjecanje otišlo u honduras davnih dana.... i izgubilo smisao...vec mjesec dana nakon što je pocelo.... to je moje mišljenje....
a frka..normalno da je frka.... treba staviti fotke i bar malo zadovoljiti ocekivanja... kod mene osobno je najteže sa mojim ocekivanjima.... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dalila slazen se,tribalo je stavit stroza pravila ili tako nesto
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stroža pravila?! Neki su posustali nakon vec mjesec dana treniranja - što smo trebali fizicki gurati ekipu u teretanu ili što? Pa ljudi moji, na vama je da se potrudite i dovedete u red pred ljeto, natjecanje vas je samo trebalo dodatno pogurati! U pocetku je sve ulovila viroza i prehlada, no vidi se da ekipa ne može držati 3.mj. jakog treninga i discipline. Ovi novi nadobudni koji su došli i žele tijelo ala "Adriana Lima" su prvi odustali. Moram biti tako kritican, jer ekipa nije spremna uložiti 3.mj. u sebe, u trening i jaku disciplinu - ovo se odnosi na pocetnike koji su naletili na forum u stilu - Ja bi, ja bi, ja bi. što se tice slika.. Kontaktirat cu sve natjecatelje i 3š.05. cemo imati sve slike na okupu! Slažete li se sa time? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi svoje stavila do 28og jer kasnije par dana necu bit u blizini kompa... ili poslat nekom moderatoru ako se namjeravaju stavljat sve isti dan?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno meni pošalješ na email adresu: [email protected] . Mogu tako i ostali.. Samo molim vas da se potpišete svojim nickom sa foruma da znamo o kome je rijec.. Hvala! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja san do proslog petka trenira š2 tjedana sad san na tjedan dana pauze,slike cu stavit cin nekog uvatin da me slika u ovih par dana
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam trenirala sve vrijeme...podigla trening na višu razinu.... zadovoljna sam promjenama...iako imam još puno posla...no napokon se opet nešto promjenilo....
Skoro pa sam pobjedila i strah od hrane.... uglavnom..i ja cu fotke staviti ovih dana.... pozz ;) |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
3š.5. stavljam before-after slike u temu
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajoj, ja cu stvait fotke ali ja nisam uspijela... a kaj bas svi moramo... meni treba jos 3 mj...
|
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha, meni treba vishe od tri mjeseca, ali vidi se napredak... stavljamo svi =) a nitko te nece sprijecit ako za tri mjeseca opet stavis ;)
|
|
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
haha, a dobro... onda ovaj tj zivim samo na vodi... hahaha
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
pa nisam ni ja došla do svog cilja...ali kakve to ima veze....
I Tina wrong..ovaj tjedan živi pametno po savjetima trenerice |
|
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe, ma salila sam se dalila..
ma bed mi je stavljat kad sam ista ko i prije i onda umijesto da skrivam, ja cu jos pokazivat.... ali dobro, to mi je duznost od kad sam pocela s ovim natjecanjem tak da cu ju i ispostivat... |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerujem da do cilja nitko od nas nije došao, a i da je,
promjenio bi ga brzo. Tako to ide s nama LJUDIMA. Isto kao i pogreške, isto kao i nepridržavanje, nedosljednost itd. Ja sam u ova 3 mjeseca naucila puno o svojem tijelu, pronašla što mu i koliko odgovara, vidjela što funkcionira. Zakljucila koliko brzo covjek može oblikovati svoje tijelo u pozitivnom i negativnom smislu. Bolje sam izgledala prije 2 tjedna, nego sad, ali evo, ovih zadnjih tjedan dana natjecanja, cu se full posvetiti svemu ovome i tako nastaviti i dalje, dok ne dođem do svog cilja, koji je napokon definiran, ako ništa drugo! Zadana prehrana je ono po cemu cu nastaviti i dalje, kao i treninzi. Ja sam zahvalna na ovom iskustvu i uputama trenerice, jer to stvarno funkcionira! Ono što je mrvicu tužno je što ne funkcionira gotovo nimalo, kod odstupanja od samo 20% (ako se to moze pretvoriti u postotke). Dakle, mala neka odstupanja i sve ok... ali malo veca od malih... i ne ide. Fotke mogu poslati na meil ili uploadati direkt ovdje 30.5. Ok. :) |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
a šta si ti to trebala uspjeti, a hoceš za 3 mjeseca? |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |