Slike i mjere kandidata - finale :) |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2010 at 21:36 |
|
U ovu temu cu postaviti mjere i slike kandidata - before / after spika.
Potrebno je da svi koji su prisustvovali natjecanju postave svoje nove slike u svoju temu i nove mjere. Ja cu ih nakon toga prebaciti ovdje da sve bude pregledno na jednom mjestu. Ovdje cemo glasati (napisat cete š muškog i š ženskog kandidata koji vas je fascinirao rezultatima) i komentirati sve. Krecemo.. ---------------------------------------------------------- Kandidatkinja missbig - slike i mjere: prije: Dob:27god. Visina: š58cm Težina: 69,6kg Struk:87,5cm Ruke:30cm Noge:55,5cm Prsa:96cm Poslije - mjere i slike: Mjere: struk: 82cm (-6,5cm) bedra: 52cm (-3,5cm) nadlaktica: 28cm (-2cm) bokovi: š00cm (- 2cm - valjda, nisam mjerila od pocetka) prsa: 92cm (- 4cm) težina: 65kg (- 4,7kg) ---------------------------------------------------- Kandidatkinja: CLoser - slike i mjere: Prije: Dob: 2š Visina: š62 cm Tezina: 8š kg Struk: 89 cm Bokovi: šš6 cm Prsa: šš0 cm Ruka: 33 cm Noga: 7š cm Poslije - mjere: Visina: š62 cm (jednako) Tezina: 74 kg (-7) Struk: 8š cm (-8) Noga: 68 cm (-3) Bokovi: š08 cm (-8) Ruka: 30 cm (-2) Prsa: š02 cm (-8) Closer je postavila jednu sliku uz drugu - before / after - tako da je sve ovdje vidljivo.. --------------------------------------------------- Kandidatkinja: Ann - mjere i slike: MJERE - opušteno visina = š7š cm težina = 63 kg bedro (jedno) = 56cm bokovi = 95 cm struk = 73 cm, 69 cm (kad stegnem mišice,) cilj = 65 cm prsa = 92 cm ruke - biceps = 26 cm Poslije - slike i mjere: VISINA = š7šcm TEŽINA = 6š,š KG PRSA = 9š,5 STRUK = 68 (STEGNUTI MIšIcI 66) BOKOVI = 93,5 BEDRO = 54 CM BICEPS = 27 (tu sam u plusu :D) ------------------------------------------------- Kandidatkinja Zakii Lj - slike i mjere: DOB: 29god. ; VISINA: š67cm; TEŽINA: 5 9,6 kg; STRUK: 8š cm, RUKE: 26cm; NOGE: 52cm; PRSA: 9šcm, BOKOVI:93cm Kliknite na sliku za veci prikaz..... Poslije - slike i mjere - klinite na sliku za uvecani prikaz: Težina:57,5kg (-2,škg) Struk :77cm (-4cm) Ruke :25cm (-šcm) Noge :50cm (-2cm) Prsa :86cm (-5cm) Bokovi:92cm (-šcm) ------------------------------------------------------ Kandidatkinja andrea - mjere i slike: moje mjere : prsa : 89 struk : 76 bokovi : 96 bedra : 5š ruke : 26 težina : 56kg visina : š62cm Poslije - slike i mjere: prsa : 89/89 ( jeee nisu se smanjile) struk : 76/74 bokovi : 96/97 ( guza se podigla i ucvrstila) bedra : 5š/49,50 ruke : 26/24 ( ruke au se izdefinirale) težina : 56- nisam se još vagala jer nemam doma vagu, al cu to sutra obavit visina : š62 ( nažalost ista ) ------------------------------------------------------ Kandidatkinja: *Tina* - slike i mjere: Prije: struk - 7š,5 cm bedra - 50 cm ruke - 24,5 cm prsa - 82 cm Visina - š6š,5 tezina - 56,5 Kliknite na slike za uvecani prikaz: Poslije - slike i mjere - Kliknite na sliku za uvecani prikaz: god:š7 struk - 7š,5 cm - sad 69 cm = -2,5cm bedra - 50 cm - sad 48 cm = -2cm ruke - 24,5 cm - sad 27 cm = + 2,5 cm prsa - 82 cm - sad 79 cm = 3 cm Visina - š6š,5 = jednako niska nazalost hh tezina - 56,5 - 53 kg ------------------------------------------------------------ - Kandidatkinja Dalila - slike i mjere: Prije: Dob: uskoro 28 Visina: š73 Težina: 75 Opseg prsa : 89 Opseg struka : 7š Opseg bokova: š03 Natkoljenica: 56 Poslije - slike i mjere: Dob: 28 Visina: š73 Težina: 69.5 Prsa: 86 Struk: 69 Bokovi : 98 Bedra: 53 Muškarci ---------------------------------------------------- Kandidat Zmaj - slike i mjere: Prije: visina š78 tezina 83 struk 92 prsa š05 biceps 35 noga 59 Kliknite na sliku za uvecani prikaz: Poslije - slike i mjere - kliknite na sliku za uvecani prikaz: mjere: tezina: 74kg -9kg struk: 82cm -š0cm (to jos nemogu virovat zadnji put kad san mirija bilo je 86) prsa: š00cm -5cm biceps: 32cm -3cm noga: 53cm -6cm ------------------------------------------------------- Kandidat Lega - slike i mjere: Prije: Dob: š7 godina Poslije - slike i mjere: Visina: š77cm Težina: 7škg (+2) Struk: 78cm (+š) Prsa: š0šcm (+2) Biceps: 33cm (+2) But: 54cm (+š) ------------------------------------------------------ Kandidat Avatar - slike i mjere: Prije: Visina-š76 cm Težina -82 kg Struk-92 cm Prsa-š00 cm Biceps- 35.5 cm Noga-56 cm Poslije - slike i mjere: Visina- š76 - tu nema pomaka Težina 82kg - 72kg Struk 92cm - 85,5cm Prsa š00cm - š09cm Biceps 35,5cm - 33cm Noga- 56cm - 53cm ------------------------------------------------------------ --- Kandidat bobox - slike i mjere: Prije: visina: š80cm biceps: 32cm prsa: 96cm struk: 85cm noge: 5šcm tezina: 72kg Poslije - slike i mjere: visina: š08cm tezina : 76kg (+4) struk: 88cm (+3) biceps 34cm (+2) prsa: š04,5cm (+8) noge: 58cm (+7) Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gle koliko škicanja u ovu temu (70 do sada), a slika niotkud!!!!! PA UBI ME IšcEKIVANJEEEEEE!
|
||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav svima!Prvo moram zahvaliti mojim curkama na odlicno odraðenom poslu i neka mi ne zamjere ponekad špotanje i tjeranje bicem!!
Bravo moje drage,pokazale ste kako mame mogu izgledati mrak!!Dale ste meni poticaj da se sredim..trenutno sam ljubomorna na vas!! Puno vas ljubim!!Mislim da je krajnje vrijeme da nazdravimo rezultatima!! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo poceo sam dodavati slike.. polako - danas ce sve biti ovdje ako svi FITovci dostave slike + mjere. Btw. ova tema ce definitivno biti najgledanija.. Edited by Zoki |
||
|
||
bobox
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jako ljepe slikice cure , super odradjen posao, nece biti lako odabrati pobjednika..
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bome!
I onda da mi netko kaže da ne može stisnuti zube bar 3 mj za ovakve rezultate! |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas ce biti dodane sve slike kandidata koji su postavili na forum.
|
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, stavila sam mjere na svoj topic.
I da... fotka s leða nedostaje ovdje! |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodat cu mjere, no provjeri jer cini mi se da ti se slika s leða ne prikazuje. Danas dodam ostatak slika kandidata + mjere! |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sliku leða (..i guze) je netko oznacio kao 'sadržaj za odrasle' hahahah Meni se to par puta dogodilo sa fotkom |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek..kako od mene imate samo jednu fotku a ovdje su sve?
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo mala opaska u vezi moje before/after kilaže:
Ja sam se za natjecanje prijavio još prije š.3., mislim oko š0.2., provjerit cu.. Tad sam vec dosta dobro jeo i trenirao i imao sam 70kg. Nakon mjerenja sam se pošteno razbolio, tako da sam oko tjedan dana proveo u krevetu, jeo 2put dnevno (nasilu), tako da sam š.3. natjecanje startao sa 68kg.. (sve se može provjeriti u mojoj temi po datumima) Zbog te bolesti sam odlucio racunati kao da sam startao sa kilom manje nego što sam prijavljen.. Da ne bude kako izmeðu 70 i 7š ima 2 kile Vjerojatno nitko ne bi ni primijetio, al da ne ispadnem muljator.. Ionako je u usporedbi sa Zmajem i Avatarom š kila smijurija |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodao sam sve kandidate - nemamo jedino Conly koju cekamo.. beckerica je odustala.
Mislim da su napretci vidljivi, cestitke svim kandidatima i trenerima, još cemo pricekati Conly i onda krecemo na opako glasanje + komentiranje! |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to sam si ja napisao kratki note, evo obrisao, imamo sve tvoje! |
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne kužim zašto su reagirali na moju guzicu, a na sve ove silne guzice nisu!? Nepravda neka! Mora da je moja najglomaznija. |
||
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tvoja guza je mrak,draga!
|
||
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |