Komentari na natjecanje i prijedlozi |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2010 at 10:58 |
|
Evo otvaram temu gdje možete opušteno diskutirati o natjecanju i davati svoje prijedloge.
što vam se svidjelo, što vam je smetalo - slobodno ovdje sve napišite. Osobno mi se nije svidjelo što se 2 kandidatkinje koje su odustale, nisu udostojile javiti ovdje i jednostavno reci - odustajemo. Ocito je za njih to bio prevelik zalogaj .. trening + regulirana prehrana - 3 mjeseca je dug period. Slobodno komentirajte bilo što vezano za natjecanje, samo bih vas zamolio da određene komentare na kandidate pišete u njihovim temama. Također, volio bih cuti što treba uciniti / popraviti ukoliko bi isto natjecanje orgranizirali u 9. mjesecu? Da li da brišemo postojece teme kandidata sada ili ? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U samom pocetku nisam htio stvoriti ocekivanje nagrada na kraju iz razloga jer sama nagrada je da netko kandidata besplatno vodi i ulaže svoje znanje / vrijeme u njega.
Najveca nagrada je vitko tijelo po vašoj želji i da ste zadovoljni njime pred ljeto. Naravno da imamo sitna iznenađenja za pobjednike, no ne želim da se ljudi natjecu u našem fitness.com.hr izazovu - FIT u 90 dana! .. zbog nagrada. Mislim da je jasno. |
||
|
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U 9. mjesecu??? A zasto ne preko ljeta?
|
||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar prijedlog, ukoliko bude zainteresiranih, može i preko ljeta. Mislio sam da je ljeto onako lagano za odmor i kupanje - no ne mora biti, bitno je što vi kažete .. što ostali kažu? |
||
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a bar im svima pošalji majicu za trud :))) usput i reklamica ... ja sam svoju fit majicu ponosno nosila u teretani
|
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odmor da... ali i jednako savrsena jutra i poslijepodneva za trcanje,voznju bicikla,plivanje i dobro raspolozenje(prije svega)bez pretjerano mnogo obaveza...a septembar,oktobar... vrijeme vec postaje ne tako lijepo...... fax i skola pocinju itd |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ocekujem i ostale da se jave.. Bitno je vidjeti da ekipa nema neku vecu stanku preko ljeta..
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misim da me cijelo ljeto nema u Zg pa tako ni na kompu, do š8.6 sam u Zg a onda u BiH i Deutschland |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nisam za to prek ljeta, previse izostanaka, neurodnog
zivota, prehrane, more, godisnji..... |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
I moj prijedlog je također negdje cca. 0š.09.
No, volio bih sada da svi komentirate trenutacno natjecanje koje je završilo - što vam se svidjelo, a što nije? Volio bih cuti cijeli vaš dojam.. Edited by Zoki |
||
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikako u ljeto, pocetak 9-og je idealan za vracanje u sportsku rutinu.
|
||
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi tijekom ljeta neshto jer "more" traje po 2 tjedna a i tamo se mogu ubit s plivanjem, rolanjem, biciklom... osim toga me lijepo vrijeme pokrece, nije mi razbacan raspored a i za zdrav zivot/navike vishe ne postoji izgovor
|
||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
|
Podjoh nesto slicno da napisem ali eto ti si sve rekla... Meni je ovo jedinstvena prilika da ucinim ono sto odgadjam posljednih 6 mjeseci...i jedina prilika kad zaista nemam niti jednog jedinog izgovora da se ne pokrenem... Kome je bitno slozit ce se... |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa tesko da se moze sloziti ako neko ima po 3 tjedna ili
mjesec dana godisnjeg, spjaju se vikendi, odlazi na more i petak, sub, nedjelja....a i svakome treba malo odmora od obaveza i treninga tokom godine.......ne samo da treba nego je to jako bitno Sviđa mi se kaj želite i prek ljeta i da nije ono kao poslje nove godine krecemo vježbat za ljeto, ali mislim da je puno, puno ljudi odsutno i zele se opustiti malo. Ja se osobno puno bolje organiziram tokom radnog tjedna i obaveza jer sam zauzet stalno i vezan za svakodnevne obaveze, cim dođe vikend odmah mi disciplina kaj se tice obroka i treninga pada jer izbivam iz kuce..... A izgovore ak imaš za rad tokom cijele godine to je stvar do tebe, jer da zaista želiš složit ceš se kak veliš |
||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne pravim izgovore da bi izbjegla vjezbanje i sl. nego se ono mnogo stvari namece i kvari mi planove Moze se sve stici (to ja drugima govorim tako da mi ne treba da neko meni isto prica) ali uz mnogo odricanja i posvecenosti...sto je svakome tesko a kamoli jednom pocetniku kojeg sitnica odvede s puta... Proteklih š0 dana me noge bole od SJEDENJA UCENJE-ISPITI jer moram zapeti š20% i NE,ne mogu trenirati i spremati sebi hranu i jesti kad tacno zelim,i raditi sve po ps-u kako bi htjela jer se ja onda posvetim tome i svo vrijeme mi je u glavi pa mi pola dana ode dok se saberem i uzmem knjigu... A od š.7.toga nece biti i konacno se mogu posvetiti sebi.. na to sam mislila... Al dobro kako god Edited by Shiny |
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, ja se slažem s obe struje. Super bi bilo imati nešto
preko ljeta, a opet, svi se rasprše i teško je održavati neku rutinu i organizaciju preko ljeta. Ja radim svoje vlastito natjecanje nadalje, bez obzira. _______________ što se tice opcenito natjecanja - mislim da je važno da fotke budu uniformne - iz istog kuta, fotkane u istoj visini, da ne budu mutne i da se racuna BF na pocetku i na kraju natjecanja. Mogu se cak i napraviti fotke kad zgrabiš prstima na par kljucnih mjesta - šlaufice. I onda, kako nemaju svi kaliper, napravi se fotka tog. To mi je sad palo na pamet, ne znam je li to dobra ideja. I predlažem da i na pocetku i na kraju fotke budu u cvrstom, zategnutom stanju, ne opuštenom. Jer opušteno je nezgodno, ovisi i o trenutnom stanju i o vodi i koliko je obroka netko unio prije... a zategnuto je manja razlika, pa se i bolje uocava razlika before/after. |
||
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |