Sklekovi - koliko napravite? |
Post Reply | Page 123 12> |
Author | |||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2010 at 00:01 |
||||
Radite li sklekove, koliko komada i koliko cesto?
Prije sam znao raditi š20 komada / dnevno. Sad rijeđe radim, no sve mi se cini da cu ih opet pocet extra raditi. Serija mi je cca 30-40 komada. Radite li ih vi i što mislite o njima? Meni je to extra vježba za prsa + osjetim i pomak u drugim mišicima. Edited by Zoki |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
što nitko ne radi sklekove?
Zanima me da li žene rade ponekad sklekove i koliko one mogu napraviti? |
|||||
|
|||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kad radim trening od Zuzane (š5 min pakla! ), napravim u š5 min š4 ponavljanja po 6 sklekova..... To je ok za curu!
|
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ja ih napravim tijekom treninga nekad i do š00 kom sa pauzama (ovisi kako ide trening i kako trener odredi), najcešce po š0-š5 odjednom, a mislim da ih mogu 20-30 odjednom.
|
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ti si fakat strong woman .. Koliko ide BP? |
|||||
|
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Javim kad ga napravim po prvi put Naime, nikad nisam vježbala u gymu |
|||||
|
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Zašto bi se sramila toga, ja podržavam energiju / sport / aktivnost u bilo kojem vremenu i prostora. Bilo koje vježbanje i rekreacija.. |
|||||
|
|||||
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Znam kuci brzinski napravit 3-4x š0 sklekova prije nego zasjednem na sobnoj bicikli
|
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma je, ne sramim se, smišno mi je i pomalo paradoksalno da visim na forumu fitness.com. hr a prakticki sam 3 put u životu ušla u gym što znaci da ste stvarno svestrani |
|||||
|
|||||
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ne znam da li je itko probao onaj š00 pushups challenge, mogu iz osobnog iskustva rec da je fkt super, makar ja nisam doso do kraja, odradio sam 5 tjedana, i nakon tog sam mogo 70 komada srokat, a na pocetku chalenga 40 jedva... a obicno oko 5 serija po 25
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Sve se to može riješiti chaxy |
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Idem sada probati..inace radim 5 serija po š0 muških sklekova...i pred 3mj sam jedva radila do 8..... evo cim istestiram napišem
|
|||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
dobra progresija nema sto ajme sto sam grozan danas |
|||||
mrtav hladan
|
|||||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
radim š00 komada dnevno , najbolje drugi dan osjecam napetost xD
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
da..al nakon tih 8 sam bila krepana..ovo su mi sada serije onako....za zagrijavanje Nisam zadovoljna sa rukama opcenito.... evo 33 u komadu..možda bi i mogla još...al desno rame mi pocne rikavat pa odustanem.... I ok...samo ti budi grozan...mene to motivira....pred malo mi je napraviti muški sklek bio tek zadatak sljedeci mi je izazov zgibovi ...al na tom cu morat dugo raditi |
|||||
Post Reply | Page 123 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |