Gymstick - vježbanje |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Travanj 2010 at 15:02 |
FITovci, zanima me da li tko od vas ima iskustvo u vježbanju s Gymstickom?
Vidio sam da Illy ima neka iskustva, no zanimaju me i ostali. Ako netko ne zna kako to izgleda, evo 2 slike - Gymstick: Imate li kakvog iskustva i kako vam se cini ovaj rekvizit? Meni osobno se cini odlican i fora je u tome što je mobilan i može ga se nositi na vikendicu, more, u prirodu i vježbati s njime. S Gymstickom možete odraditi cijelo tijelo, to je bitno. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam i ja.... ILLy i ja smo skupa bili na prezentaciji od Orlanda i od Amike prošle god cini mi se.... i nažicala sam šeficu da ga nabavi na poslu.... uglavnom...sviđa mi se...može se sve odraditi...iako ga ja ne furam sa sobom..ali i to je super ko ga ima doma...
Jedino...naravno cijena nije baš pristupacna... |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel se ne može to napravit doma od drške za metlu i malo jace duže gume? Tak mi bar izgleda |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha...moguce da može..ali nebi baš da me ta guma opali po nosu...
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
cesto radim na gymsticku. Nisam sigurna baš za uradi sam ovaj rekvizit. Radim na sivom (opterecenje š5kg) ovaj gore zlatni ( opterecenje 30kg).I svaki taj štap se da još za određene vježbe malo zavrnuti i na taj nacin povecati opterecenje. sve pohvale za rekvizit..osim cijene
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupila si ga ili treniraš s njim u teretani? |
|
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemam ga privatno; radim s njim na crobiku. Trenerica uvijek neku novu vježbu uvede tako da nikad nije dosadno. Ako se ne varam ima cca 200 vježbi sa gymstickom.
Ja ga volim p.s. mnoge cure kad dolaze na trening ga baš ne ljube Edited by njanja |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, znaci na crobiku radite s Gymstickom - interesantno. A zašto ga druge curke ne vole baš? |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je ustvari kao rastezljiva guma s ruckama, zar ne?
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
slicno tome..možemo tako reci...da.... ;)
a zašto ga ne vole žene...a Zoki...jer je teško...a žene misle da cim imaju bilo kakvu težinu ce im narasti mišici...a ako im narastu mišici...biti ce velike.... a ako budu velike...jel moram dalje.... |
|
njanja
Post Options
Thanks(0)
|
..još cu dodati da neke od njih su tek krenule u cetvrtom mjesecu "kao malo pred ljeto da se zategnu" (Sigurno i vi svi znate barem jednu osobu koja vježba samo pred ljeto) i te iste još krenu u unajtežu grupu ) sta smo mi ludi sto idemo cijelu godinu a oni su pametni .... |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, sad mi je jasnije.. Žene... |
|
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može se kupit ona rastezljiva traka sto ima po sportskim trgovinama po 80ak kn, ucvrstiš neku šipku na kraj, ili dršku od metla kako kaže thorn i voila. što bi pljunio hrpu love za nešto bespotrebno
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Poceo vježbati s gymstickom - javim dojmove!
Za sada mi se cini ok, potrebno je vidjeti što nakon mjesec dana treniranje pošto nema mogucnosti povecanja neke vece težine.. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |