trebam preporuku |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Lipanj 2010 at 22:43 |
||||
vjerojatno je ovo ok podforum za ovo pitanje dakle, hocu kupiti par utega da mogu vježbati doma, najviše mi trebaju za cucnjeve, iskorake i takve stvari,koja bi bila optimalna težina, cini mi se da je 2 kg premalo...mislim morala bih za mj dana vec kupiti neke s više kg no neznam, zato pitam hvala
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Hervis =>set utega(kratka šipka i š0 kg utega) š49 kn, možeš namještat težine koje hoceš, kupiš 2 takva i možeš pokrit malte ne cijelo tijelo s vježbama.
|
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||||
joj kako super..i samo š50 kn? jao divno, hvala ti
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
š50 kn je jedan uteg ali tebi trebaju dva, tak da te ispadne 300 kn |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||||
oh...sorry, umor+ nada well, i dalje je izvedivo
|
|||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Hih, takve ja imam... Al vech mi treba nesto teze ... Da bar mogu nabavit posebno samo tezi kolut...
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Naravno da možeš, metro, pride i hervis ti imaju ok cijene. http://www.pride.hr/Products/6635-utezi-u-ploama.aspx |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A oce li pasati na odgovarajuc promjer sipke koju vec imam?
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Koliko košta komplet - šipka + 2xš0kg utega - ? |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ako ceš sve odvojeno kupovat ispadne te nekih 300 kn. Kratka šipka ti je nekih 70-ak kn, jedan uteg od š0 kg je ja mislim š20-š30 kn |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Izmjeri koliki ti je promjer šipke, al mislim da ce ti odgovarat |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Koliko je to kratka šipka? Puno kraca od one za bench ili? |
|||||
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cek jel pucaš na kratku šipku kao za slagat bucicu il na šipku za bench? Ova od 70 kn je za slaganje buce, a za bench (š80 cm) ti je nekih š50 kn |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma ciljam na šipku za bench. Nisam znao da zovete kratka šipka ovu za bucice.. |
|||||
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma više ni sam ne znam, imam valjda š0 šipki doma |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kupila sam one utege u hervisu što je soner preporucio sad se kanim pošteno pozabavit deadliftovima, cucnjevima i iskoracima...mislim radit do kraja mj s 2.5 kg u svakoj ruci, kasnije cu da vidim...nego trebam li onda radit 25-30 ponavljanja ili manje? dosad sam radila tako nekako, ali dugo nisam radila ništa s utezima, oko 3 tjedna ili sam radila šx tjedno...ugl, i want a fab ass
|
|||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |