help |
Post Reply |
Author | |
anonimna =)
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2007 at 17:45 |
hej...
inace sam mrsavija.. imam izbacene kukove tj tacno iznad nogu,ali gornji dio..kosti sa strane u visini pupka..nekako ravne =) nemam onu finu gradju. kao gitara..da li postoje ikakve vjezibce da malo to nekako rasirim??? hahahahha Edit:maknut bold Edited by Zoki |
|
pozz,anonimna
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moras radit vjezbe za cijelo tijelo i sa vremenom ces doci na svoje.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se previse orijentirati samo na odredjene dijelove tijela, jer to dovodi do neproporcionalnosti, a to nikako nije lijepo
Kao sta ti je Mr. G rekao, vjezbaj cijelo tijelo i vidjet ces rezultate |
|
kale13
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moras raditi mnogo vijezbi za tijelo ili ako mozes ici u teretanu. Nadam se da sam pomogao.
|
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponavljas ono sto je vec receno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |