Lijep pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Srpanj 2010 at 16:20 |
Ja sam Prasica, a nekoc to nisam bila. štoviše, bila sam zgodna cura koja se s godinama unakazila. Ocajno izgledam u ogledalu, zgodnija sam u kaputu, nego kupacem kostimu. :( Mrzim to što jedva stanem u odjecu, za razliku od vecine žena , mrzim ici u shopping i kupovati odjecu jer teško nalazim ono što mi se sviđa, u što stanem, da mi dobro pristaje i da si mogu priuštiti. Želim se otesati i riješiti viška koji sam nabila. Ne volim vježbati, mrzim trcanje, nikad nisam bila sportski tip i ne plešem baš. Ali zato obižavam jesti, kuhati i ljencariti. Znam da je to najgora kombinacija. Imam 30 godina uskoro, š70 cm visine i 90 kg. Katastrofa. cak imam problema s kralježnicom i probavom, a tome svemu je kriv višak kg. Svjesna sam da mi nikakva dijeta ni gladovanje nece pomoci ako ne vježbam. Dijete me frustriraju, nesretna sam pa poludim i nasrnem na slatkiše. Vježbanje mi je napor, nakon vježbanja sam umorna i gladna i zato brzo odustanem. Tražim savjet kako pronaci odgovarajuci nacin tjelovježbe i kako prevariti sebe da ne gladujem, ali da zdravo jedem. Trebam podršku da ne odustanem i da budem ustrajna. Unaprijed hvala. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo mi je najbolji dio. Pa normalno da ces nakon vjezbanja biti umorna i gladna i onda trebas pojesti / popiti pravu stvar a ne nasrnuti na bilo kakvu prehranu. Ovako, ako ti se neda vjezbat, trcat onda samo hodaj i hodaj i hodaj i trosi kalorije hodajuci. Ogranici unos kalorija putem nekoliko zdravih obroka i bit ce sve 5. Pisalo se vec o tome na forumu puno - potrazi malo. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja želim kupit stancic al neda mi se sjedit u nekom uredu 8h i radit posao kojeg ne volim samo da bi zaradila za to kad sad uživam u teretani za neku sitnu lovu, živim doma i niš mi ne fali. Ali znaš šta - ja cu svejedno radit. Znaš zašto? Zašto što mi je želja za slobodom toliko jaka da cu prec preko neke tlake od posla za neko vrijeme dok si ne stvorim šansu za posao kojeg volim. Got the point? Prasice, reci ti meni...što ti je bitnije - tih š0 min gušta dok jedeš ili osjecaj da radiš nešto korisno za sebe i svoje tijelo? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Prasica
Post Options
Thanks(0)
|
Trebam poraditi na svojoj ustrajnosti.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
poradi...jer može se.... dobrodošla... citaj, uci i radi na sebi.....
|
|
Prasica
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala. :)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi poradila?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Prasica
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak, trudim se izbjegavati kasne obroke i smišljam startegiju za novi režim prehrane koji mi ne bi ugrozio zdravlje, s kojim ne bih gladovala, ali bih usvojila pozitivne navike i odrekla se loših. Puževim koracima, ali radim pomalo na sebi. citam dosta o zdravlju i o prehrani/namirnicama, iznenađena sam, pojma nisam imala o puno toga kako funkcionira ljudski organizam. Javljat cu vam u kojoj sam fazi i kakve sam postigla rezultate.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |