:) |
Post Reply ![]() |
Author | |
Azaiqua ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 17 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 20 Srpanj 2010 at 20:24 |
Bok svima!
Ja sam Azaiqua, studentica, imam 2š godinu. Odlucila sam stati na kraj svojim nezdravim navikama i preobliciti ih u dobre, zdrave navike. Obožavam sport i kretanje pa sam nedavno krenula i u teretanu. ![]() Toliko od mene. Do citanja! ![]() |
|
©togod nakanią učiniti, učini to svom silinom.
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azajkva pozz!
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Pozdrav i dobrodosla!
Sto studiras? Trenutacno sam na moru, no siguran sam da ce te ostali forumasi lijepo uputiti ukoliko ces imati kakvih pitanja. Uzivaj u forumu! ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Roncha ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
dobrodoshla Azaiqua
![]() |
|
![]() |
|
Azaiqua ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 17 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Studiram kroatistiku (hrvatski jezik i književnost).
![]() Hvala na dobrodošlici! |
|
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Pozdrav i dobro nam došla....
|
|
![]() |
|
Ljudi, hoce li biti opet natjecanje tijekom 90 dana??
Ja bih krenula sutra, ali bih rado supu/atnika. Kako vi stojite s time? |
|
|
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Pozz i naravno dobro nam došla a drago mi je vidjet želju za natjecanjem nakon našeg izazova :-)
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Vjerojatno bude, datum još nije određen. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |