:) |
Post Reply |
Author | |
Azaiqua
Cita FAQ Joined: 17 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Srpanj 2010 at 20:24 |
Bok svima!
Ja sam Azaiqua, studentica, imam 2š godinu. Odlucila sam stati na kraj svojim nezdravim navikama i preobliciti ih u dobre, zdrave navike. Obožavam sport i kretanje pa sam nedavno krenula i u teretanu. Toliko od mene. Do citanja! |
|
©togod nakanią učiniti, učini to svom silinom.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Azajkva pozz!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosla!
Sto studiras? Trenutacno sam na moru, no siguran sam da ce te ostali forumasi lijepo uputiti ukoliko ces imati kakvih pitanja. Uzivaj u forumu! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodoshla Azaiqua
|
|
Azaiqua
Cita FAQ Joined: 17 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Studiram kroatistiku (hrvatski jezik i književnost).
Hvala na dobrodošlici! |
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobro nam došla....
|
|
Azaiqua
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi, hoce li biti opet natjecanje tijekom 90 dana??
Ja bih krenula sutra, ali bih rado supu/atnika. Kako vi stojite s time? |
|
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz i naravno dobro nam došla a drago mi je vidjet želju za natjecanjem nakon našeg izazova :-)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerojatno bude, datum još nije određen. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |