Koje pice popiti vani? |
Post Reply ![]() |
Author | |
silva07 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Srpanj 2010 at 23:19 |
Evo ovako,otvorio bih ovo temu iz nekog bzv razloga
šta piti u kaficu,kad npr navece sa društvom ideš gledat utakmicu ili kartat ili bilo kakvo vecernje pice.šta piti?Ledeni caj,gusti sok,cedevitu,limetu,jamnicu,pivo,vino...??? |
|
![]() |
|
fedanov ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jamnicu
|
|
![]() |
|
BorG ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
sarajevski kiseljak
![]() |
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
![]() |
|
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
ja uvijek popijem pivu sa društvom , to mi nekak najbolje paše
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
ja orahovac, a posto mi je drag, a ne djeluje jako na mene rjetko ostane na jednom
|
|
![]() |
|
All Shall Peris ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Pivaaaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eabi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
ja uvijek pijem mineralnu. vise ni neznam nista drugo narucit
![]() jedino se u zimskom vremenu zeznem pa narucim zeleni caj a kad izadem van pijem... pijem... nemam pojma. ne izlazim van, ali si doma volim popit casicu crnog vina. to mi je za niski tlak ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
ja kad pijem pijem..kad ne pijem ...pijem vodu
![]() |
|
![]() |
|
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
pivo, konjak, štok!!!
![]() ovisi, al vani nikad ne pijem neke ness s ovim, bla, sokice i tak... ili minerallnu ili pivo, gemišt, vino.... |
|
![]() |
|
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
meni baš nema smisla i ovdje paziti, kad pijem vani necu popit jamnicu nego kavu ili nescafe ili neki alkohol. inace voda i šx dnevno ono šumece željezo(anemija), ponekad caša mlijeka(kad je sojino i rižino prefino) ili soka
|
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Vani- po danu kava s mlijekom i mineralna, navecer- brusnica, nekad alkohol, smanjujem kolicine alkohola, jbg smanjuje testosteron
![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Pelinkovaaaaaaaaaaaaac
![]() Jbg, morala sam ovo napisat. ![]() ![]() Sad ce rec : "Ajme opet ona Kate, samo o Pelinu prica" Joooooooj ![]() ![]() Inace osim žestice - pije se najcešce mineralna (s limunom, njami), caj (vocni, kamilica, žuti), iscijeđeni sok ili Pago od narance bez cukra. I kao kava jedino Nes Vanilija, ali laganini smanjujem to vani radije si napravim doma, natovare mi litru onog mlijeka 3,2 kojeg ne volim i teško mi pada na želudac ![]() |
|
![]() |
|
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
+š moja žena ![]() |
|
Strong is the new skinny.
|
|
![]() |
|
silva07 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Jeste pijanci svi,Ja uvijek ledeni caj...
|
|
![]() |
|
Debelii ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Ja vanka vecinom pijem vodu... nekad je tu ledeni nes u ovim vrucim vremenima...
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |