Rolanje |
Post Reply | Page 123 9> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2007 at 19:28 |
|
Da li netko od vas rola? Meni je rolanje ipak najdraze od svih oblika vjezbanja. Doduse, kako sam opet propusila malo mi je tesko disati, ali drzim se jos! Sto se tice lokacije, definitivno Jarun. Staza mi je super, dinamicna, podloga za rolanje odlicna, priroda.... Mmmmm... Ako netko rola, zanima me koje vam je prolazno vrijeme....? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
fora mi je to , isto kao i trcanje... uvijek zamislim onu scenu - predvecer oko 7,8 sati , ljeto , vjetric , i uz promenadu kod drave lagano
ali posto ovdje kod nas tinejdjera , onoga koji se bavi s tim , svrstavaju u gay populaciju , bas se ne rolam nesto previse al zato to zimi nadoknadjujem sve na klizalistu ...barem dok i to ne postane pederasto Edited by Lega |
||
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eeeeee da ja imam kud (i da znam) i ja bi se rolao...
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nauci se za 2,3 dana
|
||
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro nije to problem...ali ne zivim u gradu tako da se nemam kud rolat...Mozda kad krenem na faks,sad jos razmisljam o nekoj disciplini...
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nije gej.. meni je to cist ok... meni su ti skejteri cist fora, e, ta ekipa moze fakat svasta izvodit. ko je gej, gej je i s rolama i bez njih
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja zivim na jarunu, al mi se nikad ne da obuc role i otic na krug oko jezera
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam kuda rolat, ali nikad nisam probao, neznam zasto, nikad mi nije ni palo na pamet
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko mi se cini,,,,,,,,, uskoro bi skejteri mogli dobiti zasebnu olimpijsku disciplinu...............rolanje ma to je gubljenje vremena
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja rolam cijeli zivot, a tek 6 godina zivim u zg, tako da nije to opravdanje. Je da imas brdo neugodnih iskustava, ali je adrenalin zato JACI! |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stvarno sam ubijedjen da je ROLANJE gubljenje vremena.................. |
||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako za koga. To je za neke idealan nacin da se pronadju gay partneri |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da Emilio nebi tako govorio da rola sa Theiom |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha
evo vidite da ja nepricam gluposti... i ko se sada usudi riskirati... |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kazu da ih je najlakse pronaci na GAY paradi...............
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
ZAGREB ´je grad koji nebi mogao izdrzati dva kotrljajuca sigurnosna rizika???? vec je zamisljam onako u shortsu,,tenis majici,,rukavice,naocale,,traka ili marama ala ciganska kraljica,,,,,one carape.............heroj ulice................
|
||
Post Reply | Page 123 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |